Χουάν Ραμόν Ρότσα: «Εγώ είμαι με τον Αλέξη Τσίπρα»

0
skyline
Ο προπονητής του Θεσπρωτού και παλιά δόξα του Παναθηναϊκού, Χουάν Ραμόν Ρότσα, έδωσε συνέντευξη στην πατρίδα του και μεταξύ άλλων μίλησε για την κρίση στην Ελλάδα, αλλά και για τη στήριξή του στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα.
 

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Puntal» της Αργεντινής και μεταξύ άλλων μίλησε για την κρίση στην Ελλάδα, αλλά και για τη στήριξή του στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Για μένα είναι μία παγκόσμια αλυσίδα. Είχαμε κι εμείς μία βάρβαρη κρίση, κάτι με το “κοραλίτο”, το 2015. Θυμάμαι που ήμουν σε ένα νησί σε τεχνική σχολή και ξαφνικά έκλεισαν οι τράπεζες. Θυμήθηκα το 2001 τι είχε συμβεί στην Αργεντινή, παρόλο που δεν ήμουν εκεί. Εδώ ήταν πολύ μεγάλο, αν και η διαφορά με την Αργεντινή είναι ότι ανήκουμε στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα και υπάρχουν πολλά οφέλη. Δεν υπάρχει πληθωρισμός, υπάρχει ένα ισχυρό νόμισμα όπως το ευρώ και υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που συνέβη στην Αργεντινή. Στη συνέχεια ήρθε η αλλαγή στην Κυβέρνηση, ήρθε ένας αριστερός Πρωθυπουργός. Εγώ είμαι με τον Αλέξη Τσίπρα, τον προηγούμενο Πρωθυπουργό, ο οποίος είχε μαζί του τον Ελληνοαργεντινό υπουργό Άμυνας, Κώστα Ήσυχο. Άντεξαν, έκαναν μεταρρυθμίσεις και έσωσαν την κατάσταση».

 

Πηγή: gazzetta.gr