Παππάς: «Ένας παλικαράς 2,10 κατέρρευσε μπροστά μας κι αυτή τη στιγμή χαροπαλεύει…»

0
skyline

Στην κατάσταση της υγείας του Στέφαν Γέλοβατς αναφέρθηκε ο Νίκος Παππάς μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Λαυρίου.

«Ο Στέφαν είναι ο αδερφός μας, ένας παλικαράς 2,10 που κατέρρευσε μπροστά μας κι αυτή τη στιγμή χαροπαλεύει. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Είδαμε την οικογένειά του. Δεν θέλω τώρα να λέω αφιερώνω νίκες και λοιπά. Αυτά τα πράγματα είναι ζωής και θανάτου. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι μια αγκαλιά στην οικογένειά του. Οι Χριστιανοί ορθόδοξοι να κάνουν τον σταυρό τους κι εμείς τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση. Μακάρι να γίνει καλά και τον περιμένουμε με ανυπομονησία», ανέφερε σχετικά.

Όσον αφορά τη νίκη των «κιτρινόμαυρων» ανέφερε: «Δεν είναι ότι αρνούμαστε να χάσουμε. Έχουμε χάσει πολλά ματς. Ξέραμε ότι το Λαύριο είναι δυνατό στην έδρα του, αλλά φερθήκαμε έξυπνα και πήραμε το ματς.
Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξεκουραζόμαστε. Έχουμε κάνει κάποιες κακές ήττες και θέλουμε νίκες. Υπάρχει καταπόνηση, αλλά ξέρω να προφυλάσσομαι. Ξέραμε πως το Λαύριο θα επανέλθει, αλλά έχουμε έμπειρα παιδιά και παίκτες εγνωσμένης αξίας. Ο Κολόμ είναι ένα παιδί πολύ έμπειρο και ταλαντούχο. Σίγουρα δεν έχουμε την αθλητικότητα και την έκρηξη, αλλά παίζουμε με την εμπειρία και είναι δύσκολο να μας αντιμετωπίσουν. Προέρχομαι κι εγώ από ένα βαρύ χειρουργείο, δεν είμαι έτοιμος να είμαι τόσο αποτελεσματικός για τόσο χρόνο. Χρειάζεται ενίσχυση, να μπουν κι άλλα παιδιά στο ροτέισον για να μπορέσουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό».

Επιπλέον, ανέφερε: «Ήταν ένα ιδιαίτερο τάιμινγκ, ο πρόεδρος αρκετές φορές μού είχε χτυπήσει την πόρτα. Προσπάθησα κι εγώ να μπω νωρίτερα, έδειξα θέληση. Ζήτησα υπομονή να επανέλθω στα στάνταρ που θέλω εγώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

πηγή: sport-fm.gr