Πόλο Ανδρών: Υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Ηλιούπολη

0
skyline

Τον Ολυμπιακό υποδέχεται το Σάββατο (13/11, 20:00) η ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Ανδρών.

Η «Ένωση» μετά τη σημαντική νίκη επί του ΑΝΟΓ, αντιμετωπίζει τους Πειραιώτες με στόχο να δοκιμάσει τις δυνάμεις της κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο και να αποκομίσει πολύ σημαντικές εμπειρίες για την απαιτητική συνέχεια της σεζόν.

Ο Δημήτρης Μάζης δεν έχει κατασταλάξει 100% στην αποστολή του αγώνα, την οποία και θα ανακοινώσει πριν το παιχνίδι.

Νίκος Στελλάτος δήλωσε στο aek.gr: «Το αυριανό παιχνίδι είναι το πιο δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, ο οποίος φέτος είναι παρά πολύ ενισχυμένος όπως φάνηκε και από την αναμέτρηση της Τετάρτης που νίκησε τη Νόβι Μπέογραντ εκτός έδρας, μία ομάδα υποψήφια για κατάκτηση το Champions Cup. Ακόμα και αν υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, εμείς μπορούμε σαν ομάδα, αλλά και μεμονωμένα να κερδίσουμε στοιχεία από την αναμέτρηση. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ και να βρούμε τον τρόπο με το παιχνίδι μας να δυσκολέψουμε τον αντίπαλό μας. Επίσης, το αυριανό παιχνίδι θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε το ρυθμό μας σαν ομάδα προς το καλύτερο για τις μελλοντικές μας αναμετρήσεις στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο».