«Βόμβα» στην Super League 2 – Σενάριο διακοπής του πρωταθλήματος!

0
skyline

«Δυστυχώς βαδίζουμε ολοταχώς προς τη διακοπή της πολύπαθης SL2…» αναφέρει στον λογαριασμό του στα social media o αντιπρόεδρος του Εργοτέλη Γιώργος Τουτζάρης.

Η Super League 2 ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής αγωνιστικής αλλά είναι αμφίβολο αν αυτή θα διεξαχθεί.

Τηλεοπτικό συμβόλαιο δεν υπάρχει για τις ομάδες, που ζήτησαν την βοήθεια της κυβέρνησης και την Τετάρτη 10/11 θα συνεδριάσουν για το τι μέλλει γενέσθαι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα είναι ανοικτά, ακόμη και η διακοπή του πρωταθλήματος, σενάριο πολύ πιθανό με βάση τα όσα αναφέρει στον λογαριασμό του στα social media ο αντιπρόεδρος του Εργοτέλη, Γιώργος Τουτζάρης.

«Δυστυχώς βαδίζουμε ολοταχώς προς τη διακοπή της πολύπαθης SL2… όταν 4,5εκ € είναι στα ταμεία των τραπεζών κ του κράτους, όταν ομάδες/εταιρείες έχουν min 350χιλ μετοχικό κεφάλαιο(στην περίπτωση της δικής μας ομάδας πολλαπλάσιο ποσό), όταν εδώ κ 3 μήνες τουλάχιστον συντηρούν προπονητές, ποδοσφαιριστές, υπαλλήλους, προμηθευτές κ ουσιαστικά τηρούν ότι τους ζητήθηκε, είναι τραγική η στάση όσων συμβάλλουν στην πλήρη απαξίωση της 2ης κατηγορίας του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου» τονίζει στο post του.

πηγή: sdna.gr