Στον ανακριτή ο 35χρονος προπονητής τένις που κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικων μαθητριών

0
skyline

Ο 35χρονος βρισκόταν στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών τουλάχιστον 2,5 μήνες.

Στον ανακριτή ο 35χρονος προπονητής τένις που κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικων μαθητριών [εικόνες]
Σε βάρος του προπονητή έχει ασκηθεί δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, τον συνέλαβαν την περασμένη Παρασκευή, όταν δυο αθλήτριες του ηλικίας 16 και 20 ετών, αποκάλυψαν την δράση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αξιωματικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση, ο 35χρονος βρισκόταν στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών, τουλάχιστον 2,5 μήνες.

Αφορμή, στάθηκαν οι αρχικές καταγγελίες των γονιών του 15χρονου κοριτσιού, δίχως σε πρώτη φάση να ασκηθεί δίωξη στον προπονητή, μετά από μια ξαφνική αλλαγή στη συμπεριφορά του κοριτσιού, το οποίο κλείστηκε στον εαυτό του και δεν ήθελε να συνεχίσει το τένις.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ο 35χρονος όλα τα προηγούμενα χρόνια ζητούσε και έπειθε τις διοικήσεις των σωματείων όπου απασχολείτο, να προπονεί μόνο ανήλικα κορίτσια ηλικίας 12 έως και 14 χρονών, ταξιδεύοντας μόνος μαζί τους σε τουρνουά στην επαρχία.

Επιπλέον, νοίκιαζε διαμερίσματα σε μικρή απόσταση από τα γήπεδα όπου γίνονταν οι προπονήσεις. Είναι χαρακτηριστικό, πως είχε ενοικιάσει σπίτι σε απόσταση μόλις 200 μ. από τα κορτ των Άνω Λιοσίων, ενώ κάτι ανάλογο σκόπευε να κάνει και στον Ασπρόπυργο, όπου έως πρόσφατα συνέχιζε τις δραστηριότητές του.

 

Πηγή: thetoc.gr