ΑΕΚ: Στη λίστα ο Τσιφτσής ακόμη και για Γενάρη!

0
skyline

Η Α.Ε.Κ. έχει στο στόχαστρο τον Έλληνα γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης για την ενίσχυσή της στον άσο πάρα το γεγονός πως υπάρχει για βασική επιλογή ο Στάνκοβιτς που τα πάει πολύ καλά…

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να προσθέτουν παίκτες με προοπτική στο ρόστερ και ειδικά από την ελληνική αγορά. Μία τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Αντώνη Τσιφτσή, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Ένωσης και είναι αρκετά πιθανό να γίνει κίνηση προκειμένου να αποκτηθεί ακόμα και τον Γενάρη.

Ο ύψους 1,91 Έλληνας γκολκίπερ που αναδείχθηκε από τους Αρκάδες, έχει εντυπωσιάσει τη φετινή σεζόν, μετρώντας τέσσερις εμφανίσεις, μιας και μοιράζεται συνήθως τις συμμετοχές κάτω από τα γκολπόστ με τον πιο έμπειρο Γιάννη Παπαδόπουλο. Έως τώρα με την ομάδα της Τρίπολης, έχει αγωνιστεί σε 24 ματς μετρώντας 19 γκολ παθητικό και 10 ματς στα οποία διατήρησε ανέπαφη την εστία του.

Ο Τσιφτσής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με τους Αρκάδες κι έτσι αν η ΑΕΚ τελικά επιθυμήσει να προχωρήσει τη συγκεκριμένη περίπτωση τον Γενάρη, θα πρέπει να «σπάσει» το συγκεκριμένο συμβόλαιο, αποκτώντας τον με μεταγραφή από τον Αστέρα.

πηγή: gazzetta.gr