ΑΕΚ: Επιστρέφει ο Τσούμπερ, αισιοδοξία για το ντέρμπι!

0
skyline

Ο Ελβετός διεθνής αναμένεται στην Αθήνα και τα συμπεράσματα απ’ όσα συζήτησε και με τους ανθρώπους της Ένωσης, είναι ενθαρρυντικά.

Όπως είναι γνωστό ο Στίβεν Τσούμπερ εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ της Ελβετίας για τις ενοχλήσεις που είχε στον προσαγωγό κι αποφασίστηκε να μη πιεστεί. Ο παίκτης πήρε το ελεύθερο να αποδεσμευθεί από την αποστολή και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Αναμένεται στην Αθήνα αύριο Τετάρτη (10/11) και με την επιστροφή του που συμπίπτει και με την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις μετά το τριήμερο ρεπό, θα εξεταστεί ξανά από τους γιατρούς της ΑΕΚ και θα ξεκινήσει έτσι κι αλλιώς θεραπεία.

Ο Τσούμπερ είχε φυσικά επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας μετά την εξέλιξη με την εθνική του ομάδα. Το ευχάριστο είναι πως ο παίκτης τους ενημέρωσε πως δεν αισθάνεται κάποια επιβάρυνση και επιδείνωση μετά το ματς με τον Απόλλωνα. Το πιθανότερο σενάριο παραμένει πως είναι ένα τράβηγμα που θα τον κρατήσει κάποιες μέρες έξω, με θεραπεία και συντηρητικό πρόγραμμα, έτσι ώστε να μπει από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας κανονικά στην προετοιμασία για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος σε σχέση με αυτό, παρέμενε μέχρι και τις τελευταίες επαφές που είχε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, πολύ αισιόδοξος και δεν πιστεύει πως υπάρχει περίπτωση να τεθεί σε αμφισβήτηση η προοπτική της συμμετοχής του στο ντέρμπι.

πηγή: sdna.gr