Γλίτωσε τα χειρότερα ο Γκαρσία, αλλά μένει εκτός – Χάνει και ο Άμραμπατ τον Άρη

0

Βόμβα! Ήρθε νέα στοιχηματική στην Ελλάδα!

skyline

Η μαγνητική του Λιβάι Γκαρσία επιβεβαίωσε ότι απέφυγε τα χειρότερα, ωστόσο θα χάσει σίγουρα τα προσεχή ματς της ΑΕΚ. Πιθανότατα νοκ-άουτ απ’ αυτό της Κυριακής με τον Άρη και ο Άμραμπατ.

Ευχάριστα (βάσει της ζημιάς που θα μπορούσε να έχει πάθει) ήταν και τα νεότερα για τον Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο άσος της «Ένωσης» επιβεβαίωσε αυτό που είχε δείξει και η αξονική, ότι απέφυγε δηλαδή κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Ωστόσο ο παίκτης έχει υποστεί κάκωση συνδέσμων στην αυχενική μοίρα και δεδομένου ότι έχει ένα οίδημα που θα πρέπει να υποχωρήσει για να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, θα μείνει σίγουρα έξω από τα ματς με Άρη και Απόλλωνα (ώστε να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μετά τη διακοπή).

Όσο για τον Άμραμπατ, που τραυματίστηκε στον ώμο στο παιχνίδι με τον Βόλο, οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν ότι έχει μαζευτεί υγρό στο σημείο του χτυπήματος, με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί.

Θα υποβληθεί κι εκείνος λοιπόν σε μαγνητική την Τετάρτη, για να φανεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος, ωστόσο θεωρείται μάλλον απίθανο να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Κυριακής.

πηγή: sport-fm.gr