Με Ίφιτο Πατρών στην πρεμιέρα οι Άνδρες

0
skyline

Στα τραπέζια επιστρέφει η ανδρική ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της ΑΕΚ που το Σάββατο (16/10, 09:30) αντιμετωπίζουν στην πρεμιέρα του 2ου Ομίλου της Α1 τον Ίφιτο Πατρών, στην Ομοσπονδιακή Αίθουσα του ΣΕΦ.

Οι δις Πρωταθλητές Ελλάδος, πραγματοποίησαν τη φετινή σεζόν ριζική ανανέωση προσθέτοντας στο ρόστερ τους δύο από τους κορυφαίους νεαρούς αθλητές και από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας, τον Αλέξανδρο Μαδέση και τον Ιάκωβο Αϊβατίδη, οι οποίοι πλαισιωμένοι από τους Κωνσταντίνο Λαγογιάννη και Ιωάννη Βλοτινό, θα αποτελέσουν τη δυναμική τετράδα της ΑΕΚ. Μάλιστα, Λαγογιάννης και Βλοτινός αποτελούν τους ρέκορντμαν κατακτήσεων Πρωταθλημάτων σε Ομαδικό και Απλό Ανδρών αντίστοιχα!

Οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν μόνο ένα παιχνίδι, καθώς τη 2η αγωνιστική θα εκτίσουν το ρεπό τους. Η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στο να φτάσει τα 3 ημερολογιακά έτη αήττητη (!), καθώς τελευταία φορά που δεν κέρδισε ήταν στις 20/10/2018, όταν και ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 4-3. Από… την επόμενη κιόλας ημέρα, στις 21/10/2018, οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με 4-0 του ΟΑ Χανίων και έκτοτε μετρούν 29 σερί νίκες συν τις 2 νίκες του περσινού Πρωταθλήματος που διακόπηκε.

Ο Κωνσταντίνος Λαγογιάννης δήλωσε στο aek.gr: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε, ώστε να βρεθούμε από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος σε μία καλή τροχιά. Η δυναμικότητα του Ιφίτου μπορεί να κυμανθεί σε διαφορετικά επίπεδα, εάν έλθει ο Karakasevic, που είναι και το βαρόμετρο της ομάδας. Είτε με αυτόν στη σύνθεση είτε χωρίς, εμείς πρέπει να κερδίσουμε».