ΑΕΚ: Ομάδα για υψηλές πτήσεις… μπαίνει στην μάχη της Volleyleague! (Το ανανεωμένο ρόστερ και η μετάδοση)

0
Eurokinissi
skyline

Έτοιμα για την πρώτη τους μάχη στην Volleyleague είναι τα κορίτσια του τμήματος βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ, που αντιμετωπίζουν στον Εύοσμο τον Αίαντα, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής (18:30μ.μ. με τηλεοπτική μετάδοση ΕΔΩ)!

Οι «κιτρινόμαυρες» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για αυτή την απαιτητική σεζόν, κλείνοντας με το τουρνουά “Ι. Μαλακατές”, το οποίο και κατέκτησαν. Συνολικά, η ομάδα της ΑΕΚ έχει στελεχωθεί με έμπειρες, ικανές αλλά και ιδιαίτερα ταλαντούχες αθλήτριες, διατηρώντας και από το περσινό ρόστερ σημαντικές μονάδες (όπως η Μπελιά και η Καββαδία), με σκοπό να φτάσει πολύ ψηλά σε μία Volleyleague όπως θα είναι η φετινή, αρκετά δύσκολη και με πολλές απαιτήσεις.

Το βέβαιο πάντως είναι πως αναμένονται δυνατές μάχες και η ΑΕΚ είναι έτοιμη για το καλύτερο!

Όσον αφορά τον σημερινό αγώνα, ο Κώστας Αρσενιάδης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Καββαδία και Παυλίδου, επιλέγοντας στην αποστολή της Ένωσης τις: Μπελιά, Κοσμά, Γεωργιάδου, Διώτη, Λίντσεϊ, Παπά, Τσοχατζή, Τέρελ, Βεργίδου, Γκουντιμένκο και Μπράουν.

H αρχηγός της ΑΕΚ, Μαρίνα Τσοχατζή, δήλωσε στο aek.gr: «Ξεκινάμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις γεμάτες αισιοδοξία και όνειρα για τη νέα σεζόν. Ελπίζουμε να είναι μια χρονιά κανονικότητας και να μπορέσουν οι ομάδες σε βάθος χρόνου να δείξουν όλη τη δυναμική τους. Ο αυριανός μας αντίπαλος είναι ο Αίαντας, μια ομάδα που στέκεται αρκετά χρόνια στη Volley League. Θεωρώ πως με την απαραίτητη σοβαρότητα θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Παιχνίδι με το παιχνίδι, αγωνιστική με την αγωνιστική, θα ανεβάζουμε ρυθμούς ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε εις πέρας τους στόχους που μας έχουν τεθεί».

Το ρόστερ

Πασαδόροι: Όλγα Βεργίδου, Mαρίνα Τσοχατζή

Λίμπερο: Μαριάννα Μπελιά, Eυδοξία Γεωργιάδου

Κεντρικές: Καζ Μπράουν, Αγγελική Καββαδία, Ιωάννα Γκουντιμένκο

Ακραίες: Σοφία Κοσμά, Λίντσεϊ Βέιντε, Δήμητρα Παυλίδου

Διαγώνιες: Παναγιώτα Διώτη, Μαλίνα Τερέλ, Άντζελα Παππά

Προπονητής: Κώστας Αρσενιάδης

Φ.Ν.