Σεραφείδης σε Παπακώστα: «Πάμε για πρωτάθλημα»

0
skyline

Η Ανθή Παπακώστα μίλησε στον Over Fm για την παρουσία του Στέλιου Σεραφείδη στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι κόντρα στην Λαμία.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ μίλησε για την αγάπη του Σεραφείδη για την Ένωση και για το πώς ένιωσε την χθεσινή ιδιαίτερη στιγμή.

Αναλυτικά όσα είπε η Ανθή Παπακώστα για την παρουσία του Στέλιου Σεραφείδη στο ΟΑΚΑ:

«Ο Στέλιος βιώνει τους αγώνες της ΑΕΚ με πολύ ένταση και πάθος. Έτσι και χθες τοποθετήθηκε με την βοήθεια όλων των συνεργατών πίσω από τον πάγκο της ομάδας, Πεταγότανε, έκανε υποδείξεις, έκανε σχόλια, μιλούσε γενικότερα για τον αγώνα. Ήταν χαρούμενος, βρέθηκε σε έναν χώρο που του δίνει ζωή. Για τον κύριο Στέλιο το ξέρουν όλοι δεν χρειάζεται να το πω εγώ. Είναι η ανάσα του, ήταν πολύ συγκινημένος, του μετέφερα όλα τα μηνύματα. Όσο ήμουν εκεί έλαβα μηνύματα από πρωτοκλασσάτους παίκτες της ομάδας, που τον πήραν τηλέφωνο, από απλούς και επώνυμους φιλαθλους να τον αγκαλιάζουν. Του τα μετέφερα όλα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε όλη την διάρκεια που ήταν στο νοσοκομείο, λάμβανα μηνύματα από τον κόσμο. Του τα μετέφερα όλα. Αυτό που έλεγε ο κύριος Στέλιος ήταν «Ανθή εγώ δεν επιδίωξα αυτό». Ήταν ξεχωριστός άνθρωπος. Είναι πολύ δύσκολο να εκφράσω το τι αισθάνομαι εγώ γι’αυτόν».

Για την αγάπη του Στέλιου Σεραφείδη για την ΑΕΚ

«Ταξίδευε με λεωφορείο , με τρένο , με αυτοκίνητο αυθημερόν. Πραγματικά πάει παντού. Αγαπώ όλους τους παλαίμαχους. Τους έχω σαν οικογένεια μου, έχουμε κάνει μαζί εκδηλώσεις. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν γράψει ιστορία με χρυσά γράμματα. Σέβομαι όλους όσους έχουν φορέσει την φανέλα με τον Δικέφαλο. Είναι αξιοσέβαστοι και αγαπητοί. Ο Στέλιος για μένα είναι το κάτι άλλο. Αυτό το εισπράττω απ’όλο τον κόσμο. Μιλάω κάθε μέρα μαζί του στο τηλέφωνο όλα αυτά τα χρόνια. Είναι μέλος της οικογένειας μου. Μοιράζομαι το συναίσθημα του, τις δύσκολες του, τα πάντα. Είναι τιμή για την ομάδα μας. Δεν υπάρχει άλλος παίκτης, άλλη ομάδα που να εκπροσωπεί την περηφάνεια και την αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου. Είμαστε πολύ περήφανοι που ο κύριος Στέλιος ανήκει στην οικογένεια μας».

Για το πως βλέπει ο Στέλιος Σεραφείδης την φετινή ΑΕΚ

«Του αρέσει. Είδε τον αγώνα στο Ηράκλειο από το νοσοκομείο, σε ένα tablet. Την άλλη μέρα μου είπε ότι οι πάικτες είναι κάλοι και ότι η ΑΕΚ θα πάει καλά. Έχει πίστη. Μου είπε πως πάμε για πρωτάθλημα. Τον περιμένουμε στους αγώνες μας να πανηγυρίζουμε τις νίκες».