Ξανά υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας ο Γιάννης Βούρος!

0
skyline

Ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας έκανε γνωστό ότι θα επιδιώξει την επανεκλογή του στις επόμενες εκλογές.

Την Tρίτη (21/9) ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. της Νέας Φιλαδέλφειας, ανακοίνωσε επίσημα και σε κλίμα ενθουσιασμού στην διευρυμένη ολομέλεια της παράταξης «Πολιτών Πολιτεία», σε δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, πως στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 θα υπερασπιστεί το έργο του, διεκδικώντας ξανά την στήριξη και την εμπιστοσύνη των πολιτών της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας. 

«Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2019 συνεχίζεται! Βήμα, βήμα υλοποιούμε όλα εκείνα για τα οποία δεσμευθήκαμε προεκλογικά, παρά τις δυσκολίες που μας προέκυψαν ελέω πανδημίας, δυσκολίες τις οποίες ουδείς θα μπορούσε να έχει προβλέψει. Η δουλειά μας φυσικά και δεν σταματά εδώ. Το αντίθετο θα έλεγα. Εντείνουμε τις προσπάθειές μας, ώστε το σχέδιό μας, όλη αυτή η απαραίτητη προεργασία που έχουμε κάνει να γίνει σταδιακά απτή πραγματικότητα για τον πολίτη της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας. Σε αυτή την πορεία, σε αυτή την πρώτη διετία έχουμε κάνει πολλά, είμαι πεπεισμένος πως ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε περισσότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των Αντιδημάρχων, Δημοτικών και Κοινοτικών συμβούλων καθώς και πολλών στελεχών του συνδυασμού «Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία».

 

Πηγή: otavoice.gr