Τσιτσιπάς: «Είμαι ΑΕΚ λόγω του πατέρα μου, θέλω να δω από κοντά την ομάδα»

0
skyline

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για το Davis Cup και την απουσία του από τη διοργάνωση λόγω τραυματισμού, ενώ αναφέρθηκε και στα «κιτρινόμαυρά» του συναισθήματα!

Μεγάλος.. απών από το Davis Cup και τους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας με αντίπαλο τη Λιθουανία για το World Group II που θα διεξαχθεί στην Κρήτη είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς λόγω τραυματισμού.

Ο 23χρονος τενίστας βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και μίλησε τόσο για την επιστροφή του στην Ελλάδα μετά από καιρό, όσο και για την ΑΕΚ, της οποίας είναι υποστηρικτής λόγω του πατέρα του!

«Η υποστήριξή μου προς την ΑΕΚ προέρχεται από τον πατέρα μου. Αυτός έβαλε το πρώτο λιθαράκι ώστε να υποστηρίζω την ομάδα και να βλέπω κάποιους αγώνες της από την τηλεόραση. Θα ήθελα να παρευρεθώ κάποια στιγμή σε αγώνα της ΑΕΚ αν μας το επιτρέπει το πρόγραμμα. Δεν έχω δει ποτέ αγώνα της ΑΕΚ από κοντά», ανέφερε ο Τσιτσιπάς για μετά από ερώτηση που δέχθηκε για την «Ένωση».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Ελλάδα, αναφέροντας πως όποτε επιστρέφει νιώθει χαρά και γεμίζει τις… μπαταρίες του ενόψει της δύσκολης συνέχειας με τα τουρνουά.

«Είναι σημαντικό ότι βρίσκομε εδώ με την Εθνική. Τρέφω πολλά συναισθήματα για ότι έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής. Παρά το γεγονός που δεν θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ αυτή την εβδομάδα, το οποίο με πικραίνει γιατί ήθελα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, είναι σημαντικό που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Πάντα όταν επιστρέφω νιώθω τρομερή χαρά και αναζωογόνηση».

πηγή: sport-fm.gr