ΑΕΚ: Η προσφορά του Νικολάου στο Μουσείο

0
skyline

Ο μεγάλος άσος του παρελθόντος δώρισε τη φανέλα του με τον «λευκό» δικέφαλο της σεζόν 1972-73 στο μουσείο ιστορίας της ΑΕΚ.

Μια ιδιαίτερα σημαντική προσφορά στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ το οποίο θα βρίσκεται στο νέο γήπεδο της ομάδας, την Αγια-Σοφιά έκανε σήμερα ο Παντελής Νικολάου. Ο μεγάλος άσος του παρελθόντος δώρισε τη φανέλα του με τον «λευκό» δικέφαλο της σεζόν 1972-73.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Υπηρέτησε και υπηρετεί την ΑΕΚ εδώ και μισό αιώνα. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει το «αποτύπωμά» του από το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στο νέο μας γήπεδο.

Ο κορυφαίος επιστήμονας Παντελής Νικολάου, ο αγαπημένος Λάκης των φίλων της ΑΕΚ από το 1971 έως το 1982, προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση, δωρίζοντας στο Μουσείο τη φανέλα του από τη σεζόν 1972-73 (σπάνια φανέλα με τον «λευκό» δικέφαλο), που έως τώρα κοσμούσε το γραφείο του στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, αλλά και τα ποδοσφαιρικά παπούτσια που φορούσε στα τέλη της δεκαετίας του ’70.

Μία ιδιαίτερα σημαντική δωρεά για το Μουσείο της Ιστορίας στην Opap Arena για την οποία ευχαριστούμε θερμά τον παλαίμαχο άσο και διαχρονικό σύμβολο της ομάδας μας!

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία συλλογής εκθεμάτων! Οσοι παλαίμαχοι ή φίλαθλοι διαθέτουν αντικείμενα, τα οποία θέλουν να προσφέρουν ή να παραχωρήσουν προσωρινά, παρακαλούνται να επικοινωνούν στο email aekmuseum@aekfc.gr υπ’ όψιν των κ.κ. Γεράσιμου Γασπαρινάτου και Γιάννη Μπίλιου.

πηγή: sport-fm.gr