Καλή παρουσία από το Σκάκι

0
skyline

Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου διεξήχθη στο Άστρος Κυνουρίας, από τον τοπικό σύλλογο, ατομικό τουρνουά γρήγορου σκακιού με 64 συμμετέχοντες, ένα από τα λίγα τουρνουά σε μία γενικά φτωχή καλοκαιρινή περίοδο.

Η ομάδα της ΑΕΚ, προετοιμαζόμενη για ένα πρωτάθλημα που είναι αμφίβολο αν θα πραγματοποιηθεί, εκπροσωπήθηκε παρά τη μεγάλη απόσταση με τέσσερις σκακιστές.

Διαβάστε επίσης:

O Πέτρος Καψωμενάκης κατετάγη 6ος με 5 βαθμούς σε 7 αγώνες (τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες). O Τάσος Φουφόπουλος (3,5/7) και οι αδελφοί Μάνος και Θανάσης Γρίσπος οι οποίοι αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με τα χρώματα της ομάδας, πέτυχαν καλά αποτελέσματα εναντίον δυνατών αντιπάλων. Οι δύο πρώτοι σκακιστές βελτίωσαν και την ατομική τους βαθμολογία, ο δε Καψωμενάκης παραμένει αήττητος στους τελευταίους 15 επίσημους αγώνες που έχει δώσει, με 9 νίκες και 6 ισοπαλίες.

Το σκακιστικό τμήμα της ΑΕΚ συνεχίζει τη συμμετοχή του σε διάφορα τουρνουά και αγώνες με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, αναμένοντας και τις αποφάσεις για την εξέλιξη των Διασυλλογικών Πρωταθλημάτων.

Κερδίστε τρία ΥΠΕΡΟΧΑ ΔΩΡΑ από την ανανεωμένη συλλογή της ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω του inAEK.com ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

 

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter