«Δεν υπολογίζεται στη Σέλτικ ο Μπάρκας – ΑΕΚ ή Ιταλία το μέλλον του»

0
skyline

Ο Βασίλης Μπάρκας φέρεται να είναι με το 1,5 πόδι εκτός Σέλτικ.

Μάλιστα, ο Έλληνας τερματοφύλακας φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της ΑΕΚ όσο και Ιταλικών ομάδων.

Σύμφωνα με την «Daily Record», μετά τις αποχωρήσεις των Κρίστοφερ Άγιερ, Τζακ Χέντρι, Σκοτ Μπράουν και Βακούν Μπάγιο από τη Σέλτικ, ο επόμενος θα είναι ο Βασίλης Μπάρκας. Στο δημοσίευμα αναφέρεται και ότι ο τελευταίος είναι ουσιαστικά εκτός πλάνων μετά την έλευση του Τζο Χαρτ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Ο τερματοφύλακας της Σέλτικ , Βασίλης Μπάρκας, πλησιάζει στην… πόρτα της εξόδου.

Ηταν μέχρι στιγμής μια έντονη μεταγραφική περίοδος στο «Parkhead» με τον νέο προπονητή να κάνει δραστικές αλλαγές μετά από μια απογοητευτική πορεία την περασμένη σεζόν.

Ο Κρίστοφερ Αγιερ, ο Τζακ Χέντρι, ο Σκοτ Μπράουν και ο Βακούν Μπάγιο έχουν ήδη αποχωρήσει από την ομάδα και φαίνεται ότι ο Μπάρκας κατευθύνεται επίσης προς την πόρτα της εξόδου.

Ο Μπάρκας αναμένεται να επιστρέψει στην ΑΕΚ, αν και αρκετοί ιταλικοί σύλλογοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Ο Ελληνας τερματοφύλακας βρίσκεται ουσιαστικά εκτός ομάδας από τη στιγμή που ο Τζο Χαρτ έφτασε στο «Parkhead» και είναι σαφές ότι ο χρόνος του στο κλαμπ έφτασε στο τέλος του.

Ο Μπάρκας αγοράστηκε έναντι 5 εκατομμυρίων λιρών το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν κατάφερε να εγκλιματιστεί ποτέ.

Ο Ποστέκογλου του έδωσε φανέλα βασικού στα πρώτα παιχνίδια, όμως δεν έπεισε και σε συνδυασμό με την πολύ κακή περασμένη σεζόν, έχει δημιουργήσει πολύ κακές εντυπώσεις.

Ο Χαρτ αναμένεται να είναι ο πρώτος φύλακας του συλλόγου, ενώ ο Σκοτ ​​Μπέιν είναι πιθανό να είναι η εφεδρική επιλογή.

Ο Μπάρκας θα μπορούσε είτε να φύγει οριστικά είτε να ενταχθεί στην ΑΕΚ ως δανεικός.