Πετρούνιας: «Το 2024 έτοιμος για παραπάνω μπροστά στα παιδιά μου»

0
skyline

Χαρούμενος για το χάλκινο μετάλλιο, αλλά αποφασισμένος για ακόμη… καλύτερη θέση στο βάθρο το 2024 στο Παρίσι δήλωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

«Το σημερινό αποτέλεσμα είναι μια πολύ μεγάλη δικαίωση για μένα, γιατί έχω περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια. Είναι αυτό που χρειάζομαι για να συνεχίσω δυνατά μέχρι το Παρίσι», δήλωσε ο 30χρονος πρωταθλητής των κρίκων.

Ερωτηθείς αν φοβήθηκε καθόλου τις υψηλές βαθμολογίες των δύο Κινέζων που έκαναν νωρίτερα το πρόγραμμά τους απάντησε: «Καθόλου. Είδα τα σκορ τους, αντιλήφθηκα πως έκανα ό,τι καλύτερο γίνεται. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Το βήμα μπορεί να συμβεί, μπορεί και να μη συμβεί. Είναι της στιγμής. Ήμουν πολύ εντάξει, οι ανάσες μου, οι παλμοί μου, όλα…».

Παρότι θα ήθελε το χρυσό, χάρηκε για την παρουσία του στο βάθρο. «Δεν μπορώ να πω ότι δεν το χάρηκα και δεν θα σταματήσω να χαμογελάω. Όλοι οι αθλητές άξιζαν μετάλλιο, ήταν σε πολύ καλό επίπεδο. Χαίρομαι γιατί τα παιδάκια μου είναι στο σπίτι, με βλέπουν και το μόνο που θέλω να κάνω είναι να γυρίσω σπίτι και να τους φορέσω το μετάλλιο. Σε τρία χρόνια θα με δουν live στο Παρίσι και θα είμαι έτοιμος για ακόμη καλύτερη εμφάνιση».