«Προσφυγή του Σιμάο στη FIFA κατά της ΑΕΚ»-Δεν ξέρει τίποτα η ΠΑΕ

0
skyline

Σύμφωνα με το δημοσίευμα από την Πορτογαλία, ο Νταβίντ Σιμάο κατέθεσε προσφυγή στη FIFA κατά της ΑΕΚ – Δηλώνουν άγνοια Ένωση και παίκτης.

Η ΑΕΚ όχι μόνο δεν μπορεί να απαλλαγεί από τον… βραχνά του Νταβίντ Σιμάο, αλλά σύμφωνα με την “A Bola”, θα έχει μπλεξίματα με την FIFA.

Όπως αναφέρει το Μέσο από την Πορτογαλία, ο Νταβίντ Σιμάο κατέθεσε προσφυγή στη FIFA κατά της ΑΕΚ, διεκδικώντας την ελευθερία του και καταγγέλλοντας κακή εργασιακή συμπεριφορά από πλευράς «κιτρινόμαυρων».

Το ρεπορτάζ επισημαίνει ότι η πλευρά του Σιμάο τονίζει ότι δεν λαμβάνει τις δόσεις του συμβολαίου του. Μάλιστα, τονίζεται ότι ο Πορτογάλος είχε ενημερώσει την ΑΕΚ πριν προσφύγει στη FIFA, ζητώντας να αποχωρήσει ως ελεύθερος, λαμβάνοντας μόνο τα δεδουλευμένα του.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η ΑΕΚ αρνήθηκε την πρόταση του Σιμάο και προέβαλε, μάλιστα, και εξωφρενικές απαιτήσεις, που χάλασαν τη μεταγραφή του στην Πάσος Φερέιρα.

Ο 31χρονος μέσος ανήκει από το καλοκαίρι του 2019 στην ΑΕΚ, μετρώντας μόλις επτά συμμετοχές. Από την Ένωση τονίζουν πως δεν τους έχει έρθει κάποιο έγγραφο από τη FIFA μέχρι στιγμής, ενώ και ο Πορτογάλος φέρεται να μετέφερε στους “κιτρινόμαυρους” ότι δεν γνωρίζει κάτι επί του θέματος. Ο “δικέφαλος” και ο παίκτης είναι εδώ και καιρό σε επαφές, προκειμένου να βρεθεί μια συμφέρουσα λύση.