Ζαΐμοβιτς: «Περιμένω δύσκολο αγώνα στην Αθήνα»

0
skyline

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ μίλησε ο Τζενάν Ζαΐμοβιτς. Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ της Βελέζ στο 2-1 του πρώτου αγώνα, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα aljazeera.net, και τόνισε ότι περιμένει μια δύσκολη ρεβάνς στην Αθήνα.

«Παίξαμε τρομερά ως ομάδα. Ολοι οι παίκτες ακολούθησαν τις οδηγίες του Φέντα Ντούντιτς, ο οποίος μας ανέλυσε λεπτομερώς τους αντιπάλους. Το νικητήριο γκολ ήταν ανταμοιβή για την προσπάθεια όλης της ομάδας. Ήταν υπέροχο το συναίσθημα.

Έχουμε μεγάλο ρόστερ το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί σε έναν αγώνα του ConferenceLeague. Το μυστικό της επιτυχίας ήταν το ότι οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο βοήθησαν να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε. Επειδή κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι, οι πιθανότητες να προκριθούμε είναι υψηλότερες.

Οι Έλληνες έχουν μια πολύ καλή ομάδα με ποιότητα αλλά τους εκπλήξαμε. Περιμένω έναν δύσκολο αγώνα στην Αθήνα όπου θα πρέπει να δώσουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Όποιος παρακολούθησε τον αγώνα της Βελέζ με την ΑΕΚ μπορεί να διακρίνει ότι το επίπεδο του βοσνιακού ποδοσφαίρου έχει ανέβει σε σχέση με το παρελθόν».