Στοίχημα: Δύο σημεία και ένα Over

0
skyline

Δεν είναι και λίγα τα παιχνίδια που έμειναν στο πρόγραμμα της Δευτέρας, κυρίως με Σκανδιναβία και κάποια ακόμη πρωταθλήματα, όπως η Ligue 2 της Γαλλίας. 

Έρεμπρο – ΑΪΚ (20.00)

Την κάτω βόλτα έχει πάρει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Έρεμπρο και με πέντε απανωτές ήττες κατρακύλησε αναμενόμενα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Προσφάτως έχασε εντός έδρας από την Χάμαρμπι με 2-0, όμως το δύσκολο πρόγραμμα συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα, αφού υποδέχεται την πάντα υπολογίσιμη ΑΪΚ Στοκχόλμης. 

Η ΑΪΚ είχε δύο κολλητά εντός έδρας παιχνίδια, όπου μέτρησε ισάριθμες νίκες. Πρώτα κέρδισε την Βάρμπεργκ με 2-1, ενώ εν συνεχεία ακολούθησε το υπέρ της 2-0 απέναντι στην Κάλμαρ. Σημαντικό να «καθαρίζει» τα λεγόμενα βατά παιχνίδια, ώστε να προσεγγίσει τις πρώτες θέσεις στην βαθμολογία. Έχει όμως ακόμη δρόμο να διανύσει αν θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω, αλλά έχει την ευκαιρία να τριτώσει το καλό σήμερα απέναντι στην ουραγό Έρεμπρο. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ίσως να μην είναι τόσο εύκολο το ματς της ΑΪΚ όσο δείχνουν οι αποδόσεις, αλλά και πάλι εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο για το διπλό στο 1.70 από την Stoiximan. 

Fonbet και Betsson οι δυο νέες στοιχηματικές που πήραν άδεια!

Σοντερίσκε – Βέιλε (20.00)

Με το ισόπαλο 0-0 στην έδρα της νεοφώτιστης Σίλκεμποργκ ξεκίνησε τις φετινές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Δανίας η Σοντερίσκε, αφού είχε σαν πρώτο μέλημα την αποφυγή της ήττας. Ερωτηματικό φέτος η πορεία της, όπου θα ψάξει μια άνετη σεζόν και στο τέλος ότι βγει. Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για την χρονιά σήμερα απέναντι στην Βέιλε, όπου θα προσπαθήσει να κερδίσει. 

Με το… αριστερό μπήκε στο νέο πρωτάθλημα η Βέιλε, αφού γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα από την Ράντερς με 2-0 και μάλιστα εντός έδρας. Το σκορ είχε διαμορφωθεί ήδη από το 31′, αλλά καλείται να κοιτάξει μπροστά και να δεν το επόμενο παιχνίδι, που είναι σήμερα κόντρα στην Σοντερίσκε. Στόχος της να ρεφάρε το προηγούμενο αποτέλεσμα και να κερδίσει τους πρώτους της φετινούς βαθμούς. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Οι δύο ομάδες μπορούν να παίξουν πιο επιθετικά από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ένα τέρμα νωρίς μπορεί να ανοίξει τον ρυθμό για το Over 2.5 σε απόδοση 2.05 στο Pamestoixima. 

Ντιζόν – Σοσό (21.45)

Καθόλου καλή η περσινή σεζόν για τη Ντιζόν, αφού υποβιβάστηκε από την πρώτη στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Πάντως έχει πρόσφατες εμπειρίες από την Ligue 2 και αν προσαρμοστεί άμεσα μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο. Πρώτο ματς για φέτος είναι εντός έδρας, με αντίπαλο την Σοσό και στο ενδεχόμενο νικηφόρου αποτελέσματος θα πάρει σημαντική ώθηση για την συνέχεια και φυσικά τον μεγάλο της στόχο. 

Μέτρια κύλησε η χρονιά πέρσι για την Σοσό και τρεις ήττες στο φινάλε δεν της επέτρεψαν να διεκδικήσει την άνοδο στο Σαμπιονά έστω και με την διαδικασία των πλέι οφ. Έχει κολλήσει στην δεύτερη κατηγορία εδώ και αρκετές σεζόν η Σοσό και είναι άγνωστο αν φέτος μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Μάλιστα μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα με απαιτητικό παιχνίδι στην έδρα της Ντιζόν, που φέτος υποβιβάστηκε. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δυνατή συνάντηση στο Σαμπιονά, αλλά η Ντιζόν λόγω ρόστερ και έδρας έχει το προβάδισμα για τη νίκη και τον άσο, που πληρώνει 2.25 στην Bet365.