Διαστημικά νούμερα η ΕΡΤ την ώρα που… δεν έδειχνε Πετρούνια!

0
skyline

Όλη η Ελλάδα ήταν καθηλωμένη το πρωί του Σαββάτου βλέποντας Ολυμπιακούς Αγώνες και περιμένοντας Πετρούνια, που τελικά δεν είδε ποτέ. Πέρασε μάλιστα όλα τα ελληνικά κανάλια εκείνη τη στιγμή!

Η μεγάλη γκέλα της ΕΡΤ με το… μαύρο στον Λευτέρη Πετρούνια αποτελεί το κεντρικό θέμα σε όλες τις συζητήσεις των φιλάθλων. Οι Έλληνες περιμέναν να δουν τον σπουδαίο αθλητή στην πρώτη του προσπάθεια ενόψει της μάχης για το χρυσό στο Τόκιο και είναι χαρακτηριστικό πως πολλοί από αυτούς σηκώθηκαν από νωρίς, ημέρα Σάββατο, ώστε να παρακολουθήσουν την προσπάθεια του Πετρούνια.

Βέβαια, η ΕΡΤ δεν την έδειξε ποτέ και έτσι «χάσαμε» μία τρομερή παρουσία, που οδήγησε τον Έλληνα αθλητή στην πρώτη θέση των προκριματικών. Τα νούμερα πάντως δείχνουν ότι το κρατικό κανάλι απογοήτευσε ένα μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού, που αναγκάστηκε να ψάξει στο Internet για να δει τον θρύλο των κρίκων σε δράση.

Την ώρα που ήταν προγραμματισμένη η προσπάθεια του Πετρούνια, στο διάστημα 10:30 – 10:45, η ΕΡΤ κατέγραψε το… διαστημικό για τα δεδομένα της 21,6% στο δυναμικό κοινό. Είναι προφανές πως όλοι τους περίμεναν να δουν τον Έλληνα αθλητή και άφησαν στην άκρη τα άλλα κανάλια, που έμειναν πιο πίσω: Το ΣΚΑΙ ήταν στο 18,1%, το MEGA έμεινε στο 13,6% τα υπόλοιπα έμειναν σε μονοψήφιο επίπεδο.

Το λάθος της ΕΡΤ έμεινε πλέον στην ιστορία και μένει να φανεί αν θα συντονιστούν ξανά τόσοι άνθρωποι στο κρατικό κανάλι, ώστε να παρακολουθήσουν την προσπάθεια του Πετρούνια και των υπόλοιπων Ελλήνων αθλητών.

πηγή: sdna.gr