Μαζί με την «πολυεθνική» Σερίφ

0
skyline

Μάθετε τα πάντα για τις pamestoixima προσφορές*

Η ώρα της 2ης φάσης των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασε και αυτός είναι ο γύρος που μπαίνει και η πρωταθλήτρια ομάδα της χώρας μας, ο Ολυμπιακός, που αγωνίζεται αύριο.

Σήμερα υπάρχουν πολλά αμφίρροπα ματς στο πρόγραμμα, μιας και ομάδες-ονόματα δίνουν δοκιμασίες εκτός έδρας. Εμείς θα ασχοληθούμε με το πρώτο ματς χρονικά στο πρόγραμμα. Στην Αρμενία, η Αλασκέρτ υποδέχεται τη Σερίφ Τιράσπολ από τη Μολδαβία.

Αλασκέρτ: Για 4η φορά στην ιστορία της, η Αλασκέρτ κατέκτησε το εγχώριο πρωτάθλημα της Αρμενίας και έδειξε πως έχει κάνει σπουδαία βήματα προόδου στο ποδόσφαιρο μιας χώρας που συνήθως έχει έφεση σε άλλα αθλήματα. Μια ομάδα που ιδρύθηκε μόλις το 1990, αποτελεί το σύλλογο που είναι ο προορισμός αρκετών Σέρβων που φεύγουν από τη χώρα τους για να παίξουν Ευρώπη. Στον 1ο προκριματικό είχε αρκετές δυσκολίες κόντρα στην Κόνακς Κουέι από την Ουαλία, όμως προκρίθηκε στην παράταση εντός έδρας. Από το ρόστερ της ξεχωρίζουν οι διεθνείς Βοσκανιάν, Γκριγκοριάν και ο Γάλλος «αμερικανοθρεμμένος» Μπεζεκούρτ. Με τη Σερίφ θα κοιτάξει πρωτίστως την αμυντική της συμπεριφορά και την κόντρα επίθεση.

Σερίφ Τιράσπολ: Με βάση της την πόλη-κέντρο της Υπερδνειστερίας το Τιράσπολ, η Σερίφ δεν είναι άγνωστη σε όσους παρακολουθούν τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια. Συνήθως κάνει… περίπατο στο Μολδαβικό πρωτάθλημα (το έχει χάσει μόλις 2 φορές από το 2000 και μετά) και στόχος της είναι να πάει καλά στην Ευρώπη, κάτι που παλεύει εδώ και πολλά χρόνια. Η ποιότητα του ρόστερ της ολοένα και μεγαλώνει, παίκτες από 16 (!) διαφορετικές εθνικότητες το αποτελούν και φέτος είναι διατεθειμένη να τα δώσει όλα για να μπει σε ομίλους μεγάλης διοργάνωσης. Πέρασε εύκολο το εμπόδιο της Αλβανικής Τέουτα και θέλει να βρεθεί στον 3ο προκριματικό, ξεπερνώντας και την Αλασκέρτ. Με επιθετικό σχήμα και καλή ψυχολογία, θα ψάξει το διπλό μέσα στην Αρμενία για να κάνει αποφασιστικό βήμα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Έχοντας στο μυαλό μας την εικόνα των δυο ομάδων στον προηγούμενο γύρο, φτάνουμε στο συμπέρασμα πως δύσκολα θα χάσει την πρόκριση η Σερίφ. Μάλιστα, έχει τη δυναμική να την «καθαρίσει» από το πρώτο κιόλας μας. Στο 2.15 της Novibet θα πάρουμε το διπλό.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)