Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης | Η αιτία του διαζυγίου ύστερα από 21 χρόνια κοινής πορείας

0
skyline

«Θα είχε ανακοινωθεί πολύ νωρίτερα αν δεν ήταν τα παιδιά».

Ένα αποκαλυπτικό αφιέρωμα έκανε το downtown.gr στο τέλος του γάμου της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη.

Όπως αναφέρει το εν λόγω αφιέρωμα, η είδηση του διαζυγίου μόνο ξαφνική δεν ήταν για τα άτομα που βρίσκοντας κοντά στη Δέσποινα και τον Ντέμη η οποίοι «εδώ και πολλά χρόνια ζουν ως συγκάτοικοι στο σπίτι τους στη Βούλα».

«Δεν είχαν καμία ουσιαστική επικοινωνία αρκετό καιρό τώρα και ο καθένας ακολουθούσε τη ζωή του και το δικό του πρόγραμμα. Το ζευγάρι είχε χάσει πια επαφή, μιλώντας μόνο για τα απαραίτητα. Μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας μπροστά και πίσω από τα φώτα οι προσωπικές επιλογές του συζύγου της Δέσποινας σε σημαντικά θέματα στα όποια βασίζεται ένας υγιής γάμος έφερε το τέλος. Όταν κλονίζεται η εμπιστοσύνη, όταν η ειλικρινά και η αφοσίωση ξεθωριάζουν τότε η αρχή του τέλους έχει ήδη ξεκινήσει», αναφέρεται χαρακτηριστικά, με το δημοσίευμα να υποστηρίζει πως η τραγουδίστρια είχε εδώ και πολλά χρόνια αποφασίσει να πάρει διαζύγιο, αλλά το καθυστερούσε μέχρι να τα δύο παιδιά του ζευγαριού, η Μελίνα και ο Γιώργος, να είναι αρκετά μεγάλα ώστε να το διαχειριστούν με ωριμότητα.

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης | Η αιτία του διαζυγίου ύστερα από 21 χρόνια κοινής πορείας

«Κάποια στιγμή ανακαλύπτεις ότι όλα αυτά που ερωτεύτηκες σε έναν άνθρωπο δεν υπάρχουν πλέον, έχουν χαθεί. Τι κάνεις σε αυτήν την περίπτωση; Συνεχίζεις να ζεις με τον ίδιο άνθρωπο; Δεν είναι πιο υγιές να χωρίσεις και να ζήσει ο καθένας τη ζωή του όπως νομίζει;», σχολιάζει στην ιστοσελίδα καλή φίλη της Δέσποινας Βανδή.

Μία ακόμα μεγάλη διαφωνία του ζευγαριού, αφορούσε, όπως διαβάζουμε, στο ότι ο Ντέμης ανέκαθεν είχε αντιρρήσεις σχετικά με την προσπάθεια της Βανδή να χτίσει μία πιο προσωπική σχέση με το κοινό της, μέσω των social media. Κι αυτό διότι ο ίδιος προτιμούσε να έχει μία πιο low profile δημόσια εικόνα.

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου πατώντας εδώ