“Με έδερναν δεμένο 4 μέρες για να ομολογήσω ότι σκότωσα την Καρολάιν”: Σοκάρει Γεωργιανός για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά!

0
skyline

Η υπόθεση του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά φαίνεται πως διαλευκάνθηκε με την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν. Μέχρι ωστόσο να αποκαλυφθεί πως ο πιλότος ήταν ο δράστης, είχε ανακριθεί για το έγκλημα ένας Γεωργιανός.

Ο συγκεκριμένος, μέσα από τις φυλακές Κορυδάλλού όπου βρίσκεται, μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του καταγγέλλοντας πως τον βασάνισαν οι αστυνομικοί ώστε να ομολογήσει πως αυτός είναι ο δολοφόνος.

Συγκεκριμένα στις 16 Μαΐου οι Αρχές συνέλαβαν έναν Γεωργιανό κακοποιό που ετοιμαζόταν να φύγει από τη χώρα. Όπως σημειωνόταν ήταν ένα από τους πέντε δράστες της ληστρικής επίθεσης, στις 7 Μαρτίου, σε κατοικία στο Πικέρμι όπου έδεσαν και χτύπησαν ηλικιωμένο ζευγάρι αλλά και την οικιακή βοηθό τους. Παράλληλα η περιγραφή του έμοιαζε με εκείνη που είχε δώσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στις Αρχές.

«Ήμουν δεμένος για τέσσερις ημέρες και με χτυπούσαν για να ομολογήσω κάτι που δεν ήξερα. Με πήγαν στην αστυνομία, με χτύπησαν αμέσως και μου ζήτησαν να ομολογήσω πως σκότωσα. Δεν είχα καμία σχέση με την υπόθεση» είπε χαρακτηριστικά ο Γεωργιανός σε μιλώντας στην «Kronika».

Ο 36χρονος Γεωργιανός παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού για άλλη υπόθεση και όπως αποδείχθηκε ούτε ο ίδιος ούτε κάποιος από τους ποινικούς που είχαν βάλει στη λίστα τους οι αστυνομικοί είχε σχέση με τη δολοφονία, καθώς δράστης ήταν, όπως ο ίδιος ομολόγησε, ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της 20άχρονης Καρολάιν.

 

Πηγή: athensmagazine.gr

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter