Άρης: Στο πλάνο έξι μεταγραφές – Το βλέμμα στο εξωτερικό

0
skyline

Ο Άρης στην παρούσα φάση είναι με δεμένα τα χέρια.

Περιμένει την απόφαση του CAS το διάστημα 15-30 Ιουνίου για το αν θα επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών για την υπόθεση του Ντουρμισάι. Ο Άρης βέβαια κάνει τον προγραμματισμό του, συνεχίζει τις διερευνητικές επαφές, αλλά δεν μπορεί να προχωρήσει σε συμφωνίες.


Οι Θεσσαλονικείς, όμως, κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, ώστε στην περίπτωση που έχουν δικαίωμα μεταγραφών, να τις πραγματοποιήσουν χωρίς να χαθεί επιπλέον χρόνος.

Στην Ελλάδα υπάρχουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές που απασχολούν και κυρίως από τον Αστέρα Τρίπολης, όπως ο Λουίς Φερνάντεθ και ο Σουάρεθ, ωστόσο, το ενδιαφέρον έχει στραφεί στο εξωτερικό και κυρίως σε Ολλανδία, Γαλλία και στην Ισπανία. Ακόμα και στη δεύτερη κατηγορία της τελευταίους, στην οποία εκτιμούν στον Άρη ότι υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι παίκτες.

Όλα δείχνουν ότι ο Άρης, εφόσον δεν υπάρξει πρόβλημα με το CAS, θα προχωρήσει σε έξι μεταγραφές. Τερματοφύλακα, κεντρικό αμυντικό, φορ, αμυντικό χαφ, αριστερό μπακ κι εξτρέμ. Ειδικά σε ό,τι αφορά την τελευταία θέση, στον Άρη θέλουν να κάνουν μία ποιοτική προσθήκη.

Από τη στιγμή που αποχώρησε ο Φετφατζίδης δεν υπάρχει ο παίκτης που θα δώσει περισσότερη ώθηση. Θέλουν έναν εξτρέμ που να πατάει στην αντίπαλη περιοχή, να έχει γκολ κι ασίστ και φυσικά να είναι ικανός στο ένας εναντίον ενός για να δημιουργεί υπεραριθμία.

πηγή: onsports.gr

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter