ΑΕΚ: Μετά τον Μπότο, η G.A Eagles θέλει και τον Μαχαίρα

0
skyline

Μια πρόταση που μάλλον δεν περίμεναν, έχουν εδώ και μερικές μέρες υπόψη τους στην ΑΕΚ. Η Go Ahead Eagles, η ολλανδική ομάδα που φέτος ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία και στην οποία από τον Γενάρη αγωνίζεται δανεικός, μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και ο Φοίβος Μπότος από την Ένωση, σύμφωνα με πληροφορίες, εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για ανάλογη συμφωνία δανεισμού, για τον Θεοδόση Μαχαίρα.

Βεβαίως η περίπτωση του Μαχαίρα, που τον περασμένο μήνα έκλεισε τα 21, είναι διαφορετική. Σε αντίθεση με τον Μπότο που μέχρι τον Γενάρη είχε απειροελάχιστες εμφανίσεις σε επίσημα ματς, ο Μαχαίρας παρά το γεγονός πως επί Χιμένεθ δεν ήταν στο προσκήνιο τόσο όσο με τον Καρέρα, έκλεισε την σεζόν που τελείωσε με 25 συμμετοχές και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετείχε η ΑΕΚ. Μπήκε δηλαδή για τα καλά στο rotation.

Από την άλλη στην Ένωση έχουν υπόψη την πολύ μεγάλη πρόοδο που σημείωσε ήδη ο Μπότος και με δεδομένο πως η G.A.E θα παίζει φέτος στην Eredivisie, την πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας, δεν έχουν βιαστεί να κλείσουν την πόρτα στο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε.


Από κει και πέρα, μεγάλο ρόλο θα παίξει σίγουρα και η άποψη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ως προς το πως βλέπει τον Μαχαίρα εν όψει της σεζόν που έρχεται. Όπως φυσικά και τα «θέλω» του παίκτη.

πηγή: sdna.gr