Ο Μελισσανίδης έδειξε αποφασισμένος!

0
skyline

Μετά την πολυαναμενόμενη ομιλία του Δημήτρη Μελισσανίδη με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ποδοσφαιρικό ρεπορτάζ της ομάδας, μπορούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας για τα όσα δήλωσε και πως μεταφράζονται προς τα έξω.

Είναι αρχικά περίεργο -πλην όμως λογικό- ότι υπάρχουν αρκετές αντιδράσεις ή ακόμα και αρνητικά σχόλια. Είναι πολύς ο κόσμος άλλωστε που περίμενε από αυτή την συζήτηση να ακούσει κάτι πιο ηχηρό, κάτι πιο “έτοιμο” και πιο σίγουρο για την επόμενη μέρα. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ωστόσο, χωρίς να δώσει καθαρές απαντήσεις, έδειξε ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Επεσήμανε για πολλοστή φορά, πως η ΑΕΚ τα επόμενα χρόνια θα έχει τις δικές της υποδομές που θα ανήκουν στην Ερασιτεχνική, χωρίς κανένα χρέος. Κάτι που ίσως να μοιάζει πλέον απλό στον κόσμο, γιατί δεν είναι κάτι καινούργιο, αφού προφανώς, τόσα χρόνια το ακούει. Ο κόσμος όπως και ο ίδιος ο Τίγρης ανέφερε, θέλει νίκες, πρωταθλήματα και γενικά επιτυχίες. Είναι αντιληπτό ότι η φετινή ομάδα ήταν απογοητευτική και όπως ξεκάθαρα τόνισε, είναι ο πρώτος που δεν μπορούσε να βλέπει άλλο αυτή την κατάσταση.

Για την επόμενη μέρα ήταν επίσης ξεκάθαρος. Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας ξεκαθάρισε ότι θα αποκτηθούν παίκτες σε όλες τις γραμμές, ενώ όπως άφησε να εννοηθεί, η αμυντική γραμμή θα ανανεωθεί πλήρως. Δεν μίλησε με ονόματα, για ευνόητους λόγους, αλλά δεν μπορούσε να το πει και διαφορετικά. Γενικότερα, ήταν ίσως η πρώτη φορά που ο Μελισσανίδης χωρίς τις μεγάλες ατάκες, έμοιαζε πως είναι συνειδητοποιημένος για την υπάρχουσα κατάσταση στην ομάδα και έτοιμος για μεγάλες αλλαγές χωρίς να τον ενδιαφέρει το κόστος. Εκτίμηση μας είναι πως η ομάδα θα ανανεωθεί όπου πρέπει και θα παρουσιαστεί φουλ ανταγωνιστική την επόμενη χρονιά για να διεκδικήσει πρωτάθλημα.

Αρκετοί δεν ικανοποιήθηκαν για τα όσα άκουσαν στο θέμα προπονητή. Ο Μελισσανίδης έχει αποδείξει ότι τις αποφάσεις που παίρνει, τις κάνει με γνώμονα το καλό της ομάδας όπως το κρίνει αυτός και οι άνθρωποι που λειτουργούν το τμήμα. Δήλωσε δημοσίως την εκτίμηση προς το πρόσωπο του Λουτσέσκου, που προφανώς δεν άρεσε σε αρκετούς. Από κει και πέρα εξήγησε πως τέτοιο θέμα δεν υφίσταται πλέον, αλλά η ομάδα συνεχίζει την αναζήτησή της για τον επόμενο προπονητή. Δεν μπορούσε να το πει πιο ξεκάθαρα, ούτε αυτό, την ίδια στιγμή που υπάρχει και ο Χιμένεθ με ενεργό συμβόλαιο.

Συμπερασματικά, θεωρείται δεδομένο για μας, πως η ΑΕΚ τη νέα σεζόν θα παρουσιαστεί με νέο προπονητή -εκτός συγκλονιστικού απρόοπου-, με αρκετές αλλαγές στην βασική ενδεκάδα και πολλές αποχωρήσεις απ’ το υπάρχον ρόστερ, με τους Κρίστιτσιτς, Ολιβέιρα, Μπακάκη, Χνιντ, Ινσούα και άλλους να είναι στην πόρτα εξόδου.

Διαβάστε εδώ όσα δήλωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter