Η ανακοίνωση της ORIGINAL 21 για το ηλεκτρονικό εισιτήριο στο χάντμπολ

0
skyline

Η ORIGINAL 21 με δική της ανακοίνωση θέλησε να περάσει το μήνυμα της.

Η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ δείχνει την έμπρακτη στήριξη στο τμήμα χάντμπολ και στην Ερασιτεχνική με αφορμή το ηλεκτρονικό εισιτήριο που είναι σε διαθεσιμότητα για τον ευρωπαϊκό τελικό με την Ίνσταντς.

Η ανακοίνωση:

Τη φετινή δύσκολη χρονιά για τον οργανισμό ΑΕΚ, το τμήμα χάντμπολ κράτησε τη σημαία του συλλόγου ψηλά και σύντομα θα διεκδικήσει την πρώτη θέση στον τελικό του EHF cup.
Εν καιρώ πανδημίας και μη έχοντας την επιλογή να γεμίσουμε το κλειστό του Ο.Α.Κ.Α, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που θα έκανε πάταγο σε όλη την Ευρώπη, γιατί μόνο κάτι τέτοιο αξίζει στην ομάδα, το τεχνικό επιτελείο και τον κύριο Παπασταμάτη, μα πάνω από όλα στην ιδέα της ΑΕΚ, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αγοράσουμε ΟΛΟΙ το εικονικό ηλεκτρονικό εισιτήριο του πρώτου τελικού με την Ίνσταντς, με απλή διαδικασία μέσω διαδικτύου.
Με αυτό τον τρόπο δηλώνουμε την έμπρακτη συμπαράσταση μας στην ΑΕΚ και βάζουμε ένα λιθαράκι στο τμήμα που μας κάνει περήφανους σε όλη την Ευρώπη. Πρόκειται για μια ηθική ανταμοιβή στην ομάδα που όταν ήρθαν τα ζόρικα, συνέχισε με επενδύσεις, ποιότητα, ψυχή και αξιοπρέπεια και δεν προτίμησε το δρόμο του “δεν κατεβαίνουμε”.
Ευχή μας τη νέα χρονιά, τα γήπεδα να έχουν ανοίξει και να είμαστε δίπλα σε αυτούς τους μάγκες χαρίζοντας τους το χειροκρότημα που τους χρωστάμε, καθώς επίσης να έχουμε υγεία, ώστε να βρισκόμαστε ΟΛΟΙ μας δίπλα στην ΑΕΚ σε όλα τα τμήματα και όλα τα γήπεδα, όπως η ORIGINAL διαχρονικά κάνει!
Η ORIGINAL 21, όχι μόνο τώρα αλλά ΠΑΝΤΑ, ήταν και ο 8ος και ο 12ος και ο 6ος παίκτης Της.
ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter