Καταγγελία για πλαστογραφία στον Άρη

0
skyline

Νεότερες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση του Μπόρτσε Λάσκοφ προκύπτουν μετά τα στοιχεία που έφτασαν στα χέρια της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Η ερευνήτρια της Επιτροπής, κ. Νίκης Ρεβύθη, έκανε εισήγηση για αφαίρεση έξι βαθμών από τον Άρη και πρόστιμο 50.000 ευρώ, ενώ για τον ποδοσφαιριστή προτείνεται αποκλεισμός έξι αγωνιστικών και πρόστιμο 20.000 ευρώ, θεωρώντας και τις δύο πλευρές υπαίτιες για την υπόθεση πλαστογραφίας της σφραγίδας της ΕΠΟ και της υπογραφής του Αλέξη Δέδε.  

Η ποινή αυτή, είναι η μικρότερη δυνατή που θα μπορούσε να επιβληθεί στην ΠΑΕ Άρης, και είναι πολύ πιθανό να αλλάξει είτε προς τα κάτω αν υπάρjει αθώωση, είτε προς τα πάνω, ακόμα και με υποβιβασμό, καθώς η πλαστογραφία σε έγγραφο της Ομοσπονδίας επισύρει βαρύτατες κυρώσεις.

Τα νέα στοιχεία που τέθηκαν υπόψιν της Επιτροπής με φάκελο που εστάλη από από τον «Ανεξάρτητο Όμιλο Φιλάθλων Ποδοσφαίρου» είναι έγγραφα υπογεγραμμένα από τον Θόδωρο Καρυπίδη, και φέρουν και τη σφραγίδα της ομάδας, πράγμα που δυσκολεύει αρκετά την κατάσταση για τους “κίτρινους”.

Η επιστολή του «Ανεξάρτητου Ομίλου Φιλάθλων Ποδοσφαίρου»:

«ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Κύριοι, παρακολουθώντας εδώ και πολύ καιρό τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και διαπιστώνοντας ότι έστω και καθυστερημένα η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ αποφάσισε να ασχοληθεί με υποθέσεις που λιμνάζουν στα συρτάρια της για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού χρειάστηκε η σχετική ώθηση από μερίδα των ΜΜΕ με την αποκάλυψη των ξεχασμένων υποθέσεων, θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας στείλουμε προς εξέταση έγγραφα που αφορούν την υπόθεση πλαστογραφίας του ποδοσφαιριστή Λάσκοβ.

Τα έγγραφα αυτά, που τα αποκάλυψε και στην τηλεοπτική του εκπομπή ο έγκριτος δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαΐδης, εκτιμούμε ότι φωτίζουν πτυχές της συγκεκριμένης υπόθεσης και ίσως δείχνουν τον τρόπο λειτουργίας, που σίγουρα δεν είναι σύννομος, συγκεκριμένων ποδοσφαιρικών παραγόντων.

Ασφαλώς η κρίση και αξιολόγησή τους είναι δουλειά της ΕΠΟ και της Επιτροπής Δεοντολογίας, αλλά προκαλεί τεράστια έκπληξη και απορία πως μια ΠΑΕ, στη συγκεκριμένη περίπτωση η ΠΑΕ Άρης, παρέχει δικαιολογητικό για ποδοσφαιριστή που της ανήκει αναφέροντας ότι έληξε το συμβόλαιό του με άλλη ΠΑΕ, την ΠΑΕ Βέροια, όταν ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ουδέποτε ήταν επαγγελματίας, ανήκε ως εκπαιδευόμενος στην ΠΑΕ Άρης και ποτέ δεν είχε εγγραφεί στην ΠΑΕ Βέροια ως επαγγελματίας. Και το έγγραφο αυτό φέρει μάλιστα λογότυπο της ΠΑΕ Άρης, σφραγίδα της ΠΑΕ και υπογραφή του ιδιοκτήτη και προέδρου της.

Ελπίζουμε ότι θα δείξετε την δέουσα προσοχή και θα φροντίσετε ώστε τα έγγραφα αυτά να παραδοθούν στα αρμόδια όργανα.

Με εκτίμηση
Ανεξάρτητος Όμιλος Φίλων Ποδοσφαίρου».

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter