Αγγέλου: “Να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς”

0
skyline

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ ο Βαγγέλης Αγγέλου μετά το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός:

«Τι μπορούμε να πούμε; Δεν μ’αρέσει να λέω πολλά λόγια. Σε αυτό το δεκαήμερο τελείωσε ένας μικρός κύκλος που είχε τρεις κατευθύνσεις. Η μία ήταν το να έχουμε μια εικόνα οπτική, όλοι μας, εκπροσωπόντας τη διαχρονική αξία της ΑΕΚ. Η δεύτερη ήταν μια εργαστηριακή, μετά από μια χρονιά καταπόνησης και όλοι έτρεχαν στα «κόκκινα», με διάφορα προβλήματα να δούμε που βρίσκονται οι ορμόνες μας, που είναι τα καύσιμά μας. Η τρίτη ήταν το επίπεδο των σχέσεων, γιατί για παράδειγμα ο Μέικον έχει αλλάξει πέντε προπονητές. Εμείς σε αυτό το δεκαήμερο είχαμε αυτό το βραχυπρόθεσμο πλάνο.

Τελείωσε αυτό το δεκαήμερο και τώρα πλέον έχουμε εικόνα ώστε να μπορέσουμε να δούμε τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες. Εμείς σήμερα είδαμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε για να ετοιμαστούμε για την επόμενη υποχρέωσή μας.

Το κλαμπ αυτή τη στιγμή, από μόνο του αποσυμπιέζει. Η ΑΕΚ είναι ένα σωματείο που είναι χαρά, έχει κουλτούρα διαφορετική. Θα βρούμε το πνέυμα που πρέπει να μεταδώσουμε στους παίκτες γιατί όλοι είμαστε πάνω σε αυτή την κατεύθυνσή».

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter