Επικό τρολάρισμα από τους οπαδούς του Ηρακλή για την ESL: «Απαγορεύουμε την συμμετοχή μας, πρόεδρε μην τους κάνεις τη χάρη» (pic)

0
skyline

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, μετά την ανακοίνωσης της ίδρυσης της European Super League. Φυσικά η δημιουργία αυτής της κλειστής λίγκας δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη κι από τους φίλους του Ηρακλή!

Με δημοσίευσή τους μέσω της σελίδας στο Facebook, «Ηρακλης Κουλτουρα και Αλητεια», οι φίλοι του Γηραιού, σχολίασαν με αρκετή δόση χιούμορ την ίδρυση της European Super League, τη Super League Interwetten αλλά και τις ελληνικές ποδοσφαιρικές αρχές.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:


«Σαν οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ απαγορεύουμε ρητά και δια ροπάλου την συμμετοχή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας (που δεν έχουμε) στην european super league. Πρόεδρε (που δεν έχουμε) απευθυνόμαστε σε σένα. Όσα εκατομμύρια και να σου τάξουν μη τους κάνεις τη χάρη!!! Είμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε AGAINST MODERN FOOTBALL!!!

ΥΓ: Κουτόφραγκοι ξεφτίλες δέκα χρόνια πίσω είστε. Το 2021 φτιάξατε την super league από την οποία δεν θα υποβιβάζεται κανείς, ενώ εμείς εδώ στην Αιλλάδα ασούμε φτιάξαμε από το 2011 την σούπερ λινγκ από την οποία υποβιβάζετε μόνο ο ΗΡΑΚΛΗΣ!!!!»

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "IRAKLIS"

πηγή: gazzetta.gr

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter