Αποσύρεται η Τσέλσι από την European Super League!

0
skyline

Το πρώτο κομμάτι του ντόμινο των 12 έπεσε, αφού η Τσέλσι αποσύρεται από την συμμαχία για την ίδρυση της ευρωπαϊκής Super League

Το μέτωπο των 12 ανταρτών αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αρραγές, αφού όπως όλα δείχνουν έχουμε την πρώτη… αποστασία. Υπό το βάρος των λαϊκών αντιδράσεων, η Τσέλσι αποφάσισε να κάνει πίσω και να αποσυρθεί από την κίνηση για την ίδρυση της κλειστής ευρωπαϊκής Super League.

O πρόεδρος των μπλε Μπρους Μπακ είχε πριν από λίγο συνάντηση με παίκτες και προπονητικό επιτελείο, τους οποίους ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις, την ώρα που έξω από το Στάμφορντ Μπριτζ οι οπαδοί της Τσέλσι έστηναν τα δικά τους λαϊκά δικαστήρια για την απόφαση των Λονδρέζων να ενταχθούν στην ομάδα των 12.

Μάλιστα όταν άρχισε να διαδίδεται η φήμη για την απόσυρση της Τσέλσι από την ιδρυτική ομάδα των 12, ο κόσμος ξέσπασε σε πανηγυρισμούς, όπως μαρτυρούν βίντεο που κυκλοφορούν ήδη στα social media.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μ.Μ.Ε. η Τσέλσι έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από την κίνηση για την ίδρυση της Super League, ενώ τον ίδιο δρόμο είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει και η Μάντσεστερ Σίτι, που αρχίζει να παίρνει αποστάσεις από τα υπόλοιπα ιδρυτικά μέλη.

 

Πηγή: sdna.gr

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter