Δεύτερη απόλυση σε διάστημα 4 μηνών για τον Μάσιμο Καρέρα

0
skyline

Μετά την σύντομη θητεία του Ιταλού τεχνικού στον πάγκο της Ένωσης, η επόμενη ομάδα που τον υποδέχτηκε, φαίνεται να έμεινε εξίσου δυσαρεστημένη ανακοινώνοντας σήμερα (Δευτέρα 19/4/2021) την λήξη της συνεργασίας τους.

Πιο αναλυτικά, ο Μάσιμο Καρέρα αποχώρησε από τον πάγκο της ΑΕΚ τον περασμένο Δεκέμβριο έχοντας καταφέρει να αποσπάσει σε 50 αγώνες, 27 νίκες 12 ισοπαλίες και 11 ήττες, ένα ποσοστό που θεωρήθηκε ανεπαρκές και οδήγησε στη λήξη του συμβολαίου του.

Στην περίπτωση της Μπάρι, τα πράγματα φαίνονται να είναι ακόμα πιο δύσκολα, αφού ο Ιταλός ανέλαβε την ομάδα με σκοπό την άνοδό της στη Serie B, παρ’ όλ’ αυτά κατάφερε να πανηγυρίσει μόνο 5 νίκες σε 12 αγώνες. Αυτό το αποτέλεσμα απομάκρυνε κατά πολύ την ομάδα, που βρίσκεται στην 4η θέση της κατηγορίας, από τον στόχο της και κρίθηκε μη ικανοποιητικό από τη Διοίκηση.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

“Η Μπάρι γνωστοποιεί πως έπαψε από τα καθήκοντα του προπονητή της πρώτης ομάδας τον Μάσιμο Καρέρα. Η διοίκηση, με εκτίμηση και σεβασμό για τον άνθρωπο και τον επαγγελματία, επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Καρέρα για τη δουλειά που έκανε στον τιμόνι των ερυθρόλευκων και εύχεται σε εκείνον και το επιτελείο του τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας του”.