Μουργκ: “Δεν παίξαμε καλά αλλά η νίκη μας δίνει ψυχολογία”

0
skyline

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τόμας Μουργκ στην κάμερα της COSMOTE TV μετά τη λήξη του αγώνα:

Για το γκολ που πέτυχε:

«Η αλήθεια είναι ότι και όταν αγωνίζομαι αναλαμβάνω πολλές φορές τις στατικές εκτελέσεις και είναι ένα κομμάτι που δουλεύω πολύ μετά το τέλος των προπονήσεων. Έτσι, από τη στιγμή που ήμουν στο παιχνίδι, αποφάσισα να το εκτελέσω, εξάλλου ήμουν και φρέσκος. Είχα 4-5 λεπτά που μπήκα. Είδα τον τερματοφύλακα λοιπόν να στέκεται αρκετά στη γωνία του, οπότε προσπάθησα να το στείλω στην απέναντι, περνώντας τη πάνω από το τείχος».

Για τις οδηγίες που πήρε όταν μπήκε:

«Ο προπονητής μου είπε ότι πρέπει να βοηθάω τον Ροντρίγκο στην πλευρά μου και επιθετικά, όποτε μπορέσω να πάρω τη μπάλα και να δημιουργήσω κάτι, να το κάνω. Από κει και πέρα, ό,τι στατική φάση παρουσιαστεί, να την εκτελέσω και να πάρουμε ό,τι είναι να πάρουμε και από αυτές τις καταστάσεις».

Για την πίεση πριν το παιχνίδι και αν θεωρεί πως η αποψινή νίκη αποσυμφορεί την πίεση που ένιωθε ο ΠΑΟΚ πριν αγωνιστεί σε αυτό:

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε την κατάσταση στην οποία βρισκόντουσαν και οι δύο ομάδες, προερχόμενες από αρνητικό αποτέλεσμα. Ξέραμε πάνω κάτω τι παιχνίδι θα έχουμε σήμερα και αυτό συναντήσαμε: ένταση, πάθος, πολλά φάουλ και όχι πολλά ρίσκα από τις δύο ομάδες. Παλέψαμε πολύ, δουλέψαμε πολύ, ήμασταν κοντά ο ένας στον άλλο, δεν παίζουμε πάντα έτσι, αλλά χρειάστηκε να κάνουμε και άμυνα. Σίγουρα δεν ήμασταν καλοί, αλλά όταν δεν αποδίδεις όπως θα περίμενες αλλά παίρνεις θετικό αποτέλεσμα, σίγουρα αυτό είναι κάτι καλό για την ψυχολογία σου»

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter