Μαυροειδής: “Αύριο παίζεται η 2η θέση”

0
skyline

Ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε στο Blog της ΕΣΑΚΕ για τον αποκλεισμό στους “16” του BCL αλλά και για την συνέχεια στο Πρωτάθλημα αρχής γενομένης αύριο με το Λαύριο.

Το blog του Δημήτρη Μαυροειδή:

«Καλησπέρα σας,

Προερχόμαστε από ένα άσχημο αποτέλεσμα στη Τουρκία. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και αποκλειστήκαμε από την επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Δυστυχώς, όλες αυτές οι απουσίες παικτών και το μπαράζ προβλημάτων μας δυσκόλεψαν σε πάρα πολλούς τομείς. Δεν καταφέραμε να έχουμε τη λειτουργία που θέλαμε ως ομάδα και αυτό φαίνεται τον τελευταίο καιρό, καθώς δεν παίζουμε το μπάσκετ που είχαμε συνηθίσει.

Ελπίζουμε αυτό ν’ αλλάξει από αύριο, στον αγώνα με το Λαύριο στο ΟΑΚΑ. Μία ομάδα που στην αρχή την χαρακτηρίσαμε «έκπληξη», αλλά αποδείχτηκε ότι δεν είναι. Παίζει πολύ καλό μπάσκετ και σε υψηλό επίπεδο. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς αύριο. Στην ουσία «παίζεται» η δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα.

Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, να είμαστε σωστοί στις επιλογές μας σε άμυνα και επίθεση και να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα για να επιστρέψουμε στις νίκες».

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter