Μπελιά στο inAEK.com: “Ήταν μια εμφάνιση, ακριβώς όπως την θέλαμε”

0
skyline

Η Μαριάννα Μπελιά, μίλησε στο inAEK.com, μετά τη νίκη της Ένωσης απέναντι στον Άρη με 3-1 σετ, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Όσον αφορά τον αγώνα η 22χρονη λίμπερο της ΑΕΚ δήλωσε: “Με τη σημερινή μας εμφάνιση αποδείξαμε ποια είναι η προσπάθεια που κάνουμε κάθε μέρα, ώστε να καλύψουμε το κενό απ’ αυτές τις πρωτόγνωρες ημέρες που ζούμε. Ήταν μια εμφάνιση, ακριβώς όπως τη θέλαμε. Μία καθαρή νίκη και με ένα καλό παιχνίδι, έπειτα από τόσο καιρό που είχαμε να αγωνιστούμε. Τώρα μένει να κάνουμε ακόμα μία εξίσου καλή εμφάνιση στην εκτός έδρας αναμέτρηση στη Θεσσαλονική, με σκοπό να πάρουμε το αποτέλεσμα που μπορούμε, για να έρθει η πρόκριση για τους “6”.”

Για το πως αισθάνεται μετά την επιστροφή στους αγώνες: “Νιώθω πολύ χαρούμενη και περήφανη για την ομάδα μου! Το αποτέλεσμα έδειξε την τόση προσπάθεια μας να πατήσουμε πάλι στα πόδια μας και να φέρουμε νίκες, κάνοντας ένα βήμα προς τον στόχο μας που είναι να προχωρήσουμε στο Κύπελλο, το οποίο είναι και το μόνο που έμεινε για φέτος!”

Επιμέλεια: Φρίξος Νικολουλόπουλος