«Ναυτεμπορική»: Μαρινάκης, Μάρης, Γιαννακόπουλος, Μελισσανίδης στους διεκδικητές!

0
skyline

Συνωστισμός υποψηφίων για τη «Ναυτεμπορική». Ανάμεσα στους διεκδικητές του συγκροτήματος, οι ΜαρινάκηςΜάρηςΓιαννακόπουλος και Μελισσανίδης.

Σε πέντε ημέρες κρίνεται η τύχη του συγκροτήματος της «Ναυτεμπορικής». Aυτό διότι απορρίφθηκαν τα προσωρινά μέτρα κατά της δημοπρασίας των περιουσιακών στοιχείων που είχε καταθέσει η ιδιοκτησία των αδελφών Αθανασιάδου.

Πλειάδα ενδιαφερομένων

Στις 24 Μαρτίου θα ανοίξουν από τον ειδικό διαχειριστή οι προσφορές για τους τρεις διαγωνισμούς. Συγκεκριμένα για το τυπογραφείο-εφημερίδα και την ιστοσελίδα, την ακίνητη περιουσία της εφημερίδας και μια ανεξάρτητη ιστοσελίδα.

Τις τελευταίες ημέρες πυκνώνουν και οι πληροφορίες για πλειάδα ενδιαφερομένων που επιθυμούν να αποκτήσουν την εκτυπωτική μονάδα και την ιστοσελίδα της «Ναυτεμπορικής».

Εκτός από το συγκρότημα της «Καθημερινής» και την Άλτερ Έγκο του Βαγγέλη Μαρινάκη, στους ενδιαφερόμενους φέρεται να βρίσκονται Ο Δ. Μάρης και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος της DPG αλλά και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μέσω offshore εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκρότημα της «Ναυτεμπορικής» εντάχθηκε στην ειδική διαχείριση για ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις ύψους 12 εκατ. ευρώ. Διαθέτει ακίνητη περιουσία αξίας άνω των 60 εκατ., ενώ η εφημερίδα και η ιστοσελίδα είναι κερδοφόρες. Στους μήνες της ειδικής διαχείρισης οι μισθοί των εργαζομένων πληρώνονται κανονικά.

Πηγή: typologies.gr