Γενέθλια σήμερα για τον Δημήτρη Μελισσανίδη!

0
skyline

Τα γενέθλια του γιορτάζει σήμερα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο Μελισσανίδης κλείνει σήμερα (8/3) τα 70 του χρόνια, γεννημένος το 1951 στις γειτονιές της Νίκαιας.

Με τη φράση, «Τίποτε στη ζωή δεν είναι εύκολο όταν ξεκινάς, όχι από το μηδέν αλλά από το μείον», απαντά ο «Τίγρης» σε όσους τον ρωτούν πώς έφτασε ψηλά, όπως ακριβώς και ο πατέρας του, Ζώρας Μελισσανίδης, πρόσφυγας από τον Καύκασο στην Κοκκινιά του Πειραιά.

Ο Μελισσανίδης κατάφερε να χτίσει κομμάτι με κομμάτι μια δική του δύναμη με την Aegean Oil και μετέπειτα με τη συμμετοχή στο πρότζεκτ του ΟΠΑΠ. Αυτό που είχε πάντα μέσα του και δεν έχασε ποτέ, ήταν η μεγάλη αγάπη του για την ΑΕΚ, όπως δηλώνει πάντα.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ένωσης, ξεκίνησε στα διοικητικά δρώμενα της ΑΕΚ το καλοκαίρι του 1992, όταν μαζί με τον Γιάννη Καρρά αγόρασαν τις μετοχές της ΠΑΕ από τον Ανδρέα Ζαφειρόπουλο. Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, οδήγησε τον Δικέφαλο στην πρώτη συμμετοχή ελληνικής ομάδας στο Champions League και έκανε το όνειρο του κάθε ΑΕΚτζή πραγματικότητα, αναδιαμορφώνοντας το στάδιο της Νέας Φιλαδέλφειας και σηκώνοντας το πρωτάθλημα του 2018 μετά από 24 χρόνια αδράνειας από την κορυφή για την ΑΕΚ.

Η «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA», είναι το μεγάλο του όνειρο για το οποίο πάλεψε τα μέγιστα για να το δει να παίρνει σάρκα και οστά πλέον. Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωσή του και την μεγάλη επιστροφή της ΑΕΚ στα πάτρια εδάφη.

 

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter