Παπαθεοδώρου: «Πρέπει να φανούμε δυνατοί, παρά τα προβλήματα»

0
skyline

Στη μετ’ εμποδίων προετοιμασία της ΑΕΚ, λόγω των πολλών προβλημάτων, αναφέρθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ενόψει του ματς με το Μεσολόγγι.

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση έπειτα από περίπου έναν μήνα για την ΑΕΚ, με την αναμέτρηση κόντρα στο Μεσολόγγι (6/3, 17:00), για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στη δύσκολη προετοιμασία της Ένωσης λόγω των τραυματισμών και των κρουσμάτων κορωνοϊού, λέγοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να δείξει δύναμη, ώστε να φτάσει επανέλθει το συντομότερο στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά η δήλωση του Ηλία Παπαθεοδώρου στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση, μετά από πάρα πολύ καιρό. Ο τελευταίος επίσημος αγώνας μας είχε γίνει σχεδόν πριν από ένα μήνα. Είναι σίγουρο, ότι θα χρειαστεί να καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μας, έστω υπ’ αυτές τις συνθήκες, που επικρατούν στην τρέχουσα περίοδο.

Από εκείνο το ματς έως και σήμερα μεσολάβησαν πάρα πολλά… Έχουμε να διαχειριστούμε πολλούς τραυματισμούς, έχουμε τον κορωνοϊό, αλλά έχουμε και την αποχή μας από τις προπονήσεις για περίπου μία εβδομάδα.

Πρέπει να φανούμε δυνατοί, να πιέσουμε πάρα πολύ τους εαυτούς μας για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο επίπεδο, που πρέπει ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έχουμε μπροστά μας».

πηγή: sport-fm.gr

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter