Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ ο Ταυλαρίδης

0
skyline

Σε συμφωνία για υψηλόβαθμο πόστο στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ έχει έρθει ο Στάθης Ταυλαρίδης.

Ένα χρόνο μετά την αποχώρηση του από το τμήμα σκάουτινγκ των Ακαδημιών της ΑΕΚ επιστρέφει με περισσότερες εμπειρίες, καθώς παρακολούθησε 273 παιχνίδια όλων των κατηγοριών σε όλους τους νομούς.

Λόγω της καριέρας του στο εξωτερικό, αλλά και του πάθους που κατέχει για την δουλειά του, μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ σε αυτόν τον τομέα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος αναλαμβάνει πόστο στον τομέα του σκάουτινγκ της ομάδας μας.

Ο Στάθης Ταυλαρίδης γεννήθηκε στις Σέρρες στις 25 Ιανουαρίου 1980 και -μετά από 450 συμμετοχές σε σημαντικές ομάδες του ελληνικού, αγγλικού και γαλλικού πρωταθλήματος και περίπου 100 σε όλες τις εθνικές ομάδες- ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα τον Ιούνιο του 2017.

Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA C για τις Ακαδημίες, του UEFA B, διαθέτει πτυχίο στο Sports Management από το Mediterranean College, ενώ ολοκληρώνει τις σπουδές του για το UEFA MIP (Executive Master for Internationals Players). Διετέλεσε για περίπου ένα χρόνο επικεφαλής σκάουτ της «κιτρινόμαυρης» Ακαδημίας.

Καλωσορίζουμε τον Στάθη Ταυλαρίδη στην οικογένεια της ΑΕΚ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα πολύ σημαντικά καθήκοντα, που αναλαμβάνει.

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter