Υπεύθυνος Αλκαζάρ: «Απίθανο να γίνει τη Δευτέρα το ΑΕΛ-ΑΕΚ»

0
skyline

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΕΑΚ Λάρισας, Γιάννης Κουρδής, δήλωσε στην κάμερα της NOVA ότι οι πιθανότητες διεξαγωγής του αγώνα ΑΕΛ-ΑΕΚ τη Δευτέρα (15/02) είναι ελάχιστες.

Αναλύοντας τις δυσκολίες στο εγχείρημα καθαρισμού του αγωνιστικού χώρου του «Αλκαζάρ», ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΕΑΚ Λάρισας, Γιάννης Κουρδής, εξήγησε ότι οι πιθανότητες να διεξαχθεί τη Δευτέρα (15/02) η αναμέτρηση μεταξύ ΑΕΛ και ΑΕΚ, η οποία αναβλήθηκε την Κυριακή (14/02), είναι ελάχιστες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Για σήμερα ο αγώνας αναβλήθηκε. Το γήπεδο αυτό τη στιγμή έχει 12-15 εκατοστά χιόνι, άρα θα πρέπει να καθαρίσουμε περίπου 1.000 κυβικά χιονιού για να γίνει το παιχνίδι αύριο. Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο, παρόλα αυτά το ΕΑΚ έχει τη δυνατότητα να κάνει την προσπάθεια. Δυστυχώς τα φαινόμενα συνεχίζονται με ιδιαίτερη ένταση και από την ΕΜΥ οι πληροφορίες που έχουμε λόγω χαμηλών θερμοκρασιών, διψήφιων αρνητικών-θεωρώ πως το εγχείρημα θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Θεωρώ απίθανο να γίνει και αύριο το παιχνίδι. Επειδή θα είναι -10 και κάτω οι θερμοκρασίες το βράδυ, το χιόνι θα έχει παγώσει και θα είναι δύσκολο να το καθαρίσουμε, ενώ αν κάνουμε μια τέτοια προσπάθεια θα προκαλέσει σημαντικές βλάβες στο χόρτο και τις υποδομές».

πηγή: sdna.gr