Βούρος: «Η ΑΕΚ θα παίξει στη Νέα Φιλαδέλφεια στον δεύτερο γύρο της νέας σεζόν» (vid)

0
skyline

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος, μίλησε για  το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης της Αγιά Σοφιάς, την μικρή απόκλιση λόγω συνοδών έργων που μπορεί να υπάρξει και τη συνάντηση του με τον Γιώργο Πατούλη για να επισπεύσει τις διαδικασίες. 

Οπως τόνισε στην κάμερα της NOVA o Γιάννης Βούρος η ΑΕΚ θα μπει στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» στον δεύτερο γύρο του επόμενου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Από την πιο απλή κατασκευή, επισκευή, συντήρηση του οποιουδήποτε μικρού έργου, μιας οδοποιίας, σε όλες τις συμβάσεις υπάρχει πάντα ένα χρονοδιάγραμμα και μια απόκλιση, πόσο μάλλον σε ένα τόσο μεγάλο έργο όπως είναι αυτό του γηπέδου.

Η απόκλιση που παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή είναι πάρα πολύ μικρή σε χρονική διάρκεια και καλώς εχόντων των πραγμάτων και αν δεν παρουσιαστούν κάποια άλλα προβλήματα, όχι από πλευράς εργοταξίου, αλλά αντικειμενικά μιλώντας και βλέποντας την πρόοδο των εργασιών, πιστεύω ότι το δεύτερο γύρο του επόμενου πρωταθλήματος, θεωρώ πως τον δεύτερο γύρο της επόμενης σεζόν θα τον παίξουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το γήπεδο καθ’εαυτό θα είναι έτοιμο πολύ πιο γρήγορα, αλλά θα παίξουν ρόλο και τα συνοδά έργα στην άδεια λειτουργίας του γηπέδου. Γι’ αυτά τρέχουμε και γι’ αυτά πιέζουμε και μάλιστα  την περασμένη εβδομάδα είχα μια συνάντηση με τον κύριο Πατούλη στην Περιφέρεια όπου επισπεύσαμε και οι δύο πλευρές όλες τις διαδικασίες αυτές που συμμαχούν με αυτό το χρονοδιάγραμμα που σας είπα και έχουν να κάνουν και με την δεύτερη υπογειοποίηση».

πηγή: gazzetta.gr