«Προχωράμε γρήγορα στην υλοποίηση εμβληματικών έργων όπως είναι το γήπεδο της ΑΕΚ»

0
skyline

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, πραγματοποίησε την Παρασκευή ο δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος. Η συνάντηση πήγε πολύ καλά με τη μικρή υπογειοποίηση να προχωράει.

Αναλυτικά και το δελτίο Τύπου του δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας:  

Συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η πορεία των έργων που ήδη εκτελούνται στην πόλη καθώς και η δυνατότητα χρηματοδότησης νέων έργων που θα συμβάλλουν στην βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής στη Νέα Φιλαδέλφεια και στη Νέα Χαλκηδόνα.

Ειδικότερα συζητήθηκαν:

  • Η άμεση έναρξη των εργασιών για την αντιπλημμυρική προστασία της Αγίας Μαρίνας (συλλεκτήρας Σ7)
  • Οι εργασίες συντήρησης της γέφυρας της οδού Βρυούλων
  • Η δυνατότητα χρηματοδότησης της κατασκευής νέου ΚΑΠΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια
  • Η κατασκευή πεζογέφυρας στη Νέα Χαλκηδόνα
  • Η δυνατότητα χρηματοδότησης για την συντήρηση και αναβάθμιση αθλητικών χώρων της πόλης
  • Τα έργα συντήρησης στο ύψος της οδού Ζαΐμη (παραπόταμος Κηφισού) στη συνοικία Απομάχων στη Νέα Φιλαδέλφεια
  • Η πορεία των συνοδών του γηπέδου της ΑΕΚ έργων

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γ. Βούρος ανέφερε:

«Η συνεργασία μας με τον κ. Πατούλη και την Διοίκηση της Περιφέρειας όπως έχω αναφέρει και στο πρόσφατο παρελθόν είναι εξαιρετική. Στην σημερινή συνάντηση αναφερθήκαμε στα έργα εκείνα που πρέπει να ξεκινήσουν τους επόμενους μήνες και συμφωνήσαμε στην εντατικοποίηση των ενεργειών μας προκειμένου να αρθούν τα όποια γραφειοκρατικά εμπόδια και να επιταχυνθεί ο χρόνος εκτέλεσης και υλοποίησης των παραπάνω έργων».

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης δήλωσε:

«Με τον κ. Βούρο είχαμε μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση για όλα τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν το Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας. Κοινός μας στόχος είναι να προχωρούμε γρήγορα και αποτελεσματικά στην υλοποίηση εμβληματικών έργων όπως είναι το γήπεδο της ΑΕΚ. Θα συνεχίσουμε να είμαστε συνοδοιπόροι. Το μεγάλο στοίχημα για εμάς είναι η ισόρροπη ανάπτυξη όλων των Δήμων της Αττικής με έργα πνοής που θα αφήσουν ισχυρό αποτύπωμα».

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης η Περιφερειακή Σύμβουλος Σ. Αλυμάρα, ο Διευθυντής Τεχνικών έργων της Περιφέρειας Α. Καλογερόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Σ. Κοσκολέτος και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γ. Σαραντόπουλος.

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter