Φαν’τ Σιπ: «Ο Βασίλης πρέπει να ανακάμψει τόσο για την εθνική, όσο και για τη Σέλτικ»

0
skyline

Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Βασίλης Μπάρκας, δεν διανύει μία ιδανική χρονιά στην Σέλτικ, έχοντας δεχθεί παράλληλα και μια έντονη κριτική. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Σέλτικ θα πρέπει να κινηθεί για τερματοφύλακα τον Ιανουάριο.

Ο Φαν’τ Σιπ παρόλα αυτά πιστεύει πως ο Μπάρκας έχει τις δυνατότητες να κάνει μία καλή καριέρα με την Σέλτικ, υποστηρίζοντας πως οι μέτριες εμφανίσεις του είναι εξαιτίας της διαφορετικής κουλτούρας στη Σκωτία, τονίζοντας: «Ο Βασίλης πρέπει να συγκεντρωθεί στο ανακάμψει τόσο για την εθνική, όσο και για τη Σέλτικ».

«Από την ημέρα που πήγε στη Σέλτικ έχει χάσει κιλά και πιστεύω πως πρέπει να προσαρμοστεί στον σκωτσέζικο τρόπο ζωής. Με αυτό εννοώ τις προπονήσεις, τα παιχνίδια, το φαγητό, τον καιρό και την νοοτροπία», πρόσθεσε ο Φαν’τ Σιπ.

Ενώ στη συνέχεια τόνισε: «Μέσα στη δουλειά το να είσαι τερματοφύλακας είναι το να μπορείς να αντιδράς στην πίεση και στην κριτική και ελπίζω ότι θα το κάνει αυτό. Πρέπει να θυμόμαστε πως ήταν ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας στην ΑΕΚ και έκανε εξαιρετική δουλειά εκεί. Πιστεύω ότι εξακολουθεί να είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας και θα το δείξει».