Προβάρει τα “γαλανόλευκα” ο Βιγιαφάνιες!

0
skyline

Μετά από ένα μικρό διάστημα αδράνειας, εξαιτίας της μεταγραφής του στο Μεξικό, ο Λούκας Βιγιαφάνιες επανενεργοποίησε τις διαδικασίες ελληνοποίησης του και ο παίκτης του Παναθηναϊκού σκοπεύει – κορωνοϊού επιτρέποντος – να έχει αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν!

Ο μέσος του Παναθηναϊκού με τη βοήθεια του δικηγόρου του στην Αργεντινή είχε καταφέρει να συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν την ελληνική καταγωγή του. Μάλιστα ο νομικός εκπρόσωπος του Βιγιαφάνιες, ο οποίος είχε προσληφθεί αποκλειστικά για το συγκεκριμένο θέμα, είχε καταφέρει να βρει το πιστοποιητικό γέννησης του προπάππου του με το επίθετο Πετρινιώτης στην Αστυπάλαια, αλλά και τα χαρτιά μετανάστευσης του στην Αργεντινή.

Πλέον αυτό που απομένει είναι να έρθει στην Ελλάδα ο δικηγόρος του Βιγιαφάνιες, κάτι το οποίο θα γίνει μόλις αρθεί το lockdown στη χώρα και να καταθέσει τα έγγραφα στις αρμόδιες αρχές για να αρχίσει η διαδικασία ελληνοποίησης του παίκτη.

Στόχος του Βιγιαφάνιες είναι να αποκτήσει το ελληνικό διαβατήριο μέσα στη σεζόν, προκειμένου να είναι διαθέσιμος για την , καθώς αυτός είναι και ο επόμενος μεγάλος του στόχος. Να εκπροσωπήσει την πατρίδα της μητέρας του και να φορέσει τα “γαλανόλευκα” με το… βλέμμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ!

 

Πηγή: novasports.gr

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube