Πρόεδρος Πρίστινας για ΑΕΚ: «Κληρωθήκαμε με την πιο δυνατή ομάδα που θα μπορούσαμε»

0
skyline

Στην Πρίστινα παραδέχτηκαν την ανωτερότητα της ΑΕΚ και το γεγονός πως είναι το απόλυτο φαβορί στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Αυτή την φορά ο πρόεδρος της Έντι Κολγκέτσι με δηλώσεις του σε Μέσο της χώρας του μίλησε για την δυναμική του «Δικεφάλου».  Ο πρόεδρος της ομάδας του Κοσόβου έδειχνε να γνωρίζει αρκετά για την αντίπαλο τους, τόνισε πως στοχεύει στον τελικό ενώ αποκάλυψε πως έγινε ήδη επικοινωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους για την καλύτερη οργάνωση: «Από όλες τις ομάδες της κλήρωσης τύχαμε με την πιο δυνατή ομάδα που θα μπορούσαμε να πέσουμε. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, έχει πολύ αξιόλογους παίκτες, ξένους από την Ισπανία, Σερβία και Αυστρία.

Τις προηγούμενες χρονιές είχε φτάσει στα ημιτελικά και φέτος νομίζω πως στοχεύουν στον τελικό.  Παρόλα αυτά εμείς με τις δυνάμεις που έχουμε θα παλέψουμε για το καλύτερο». Επίσης αποκάλυψε πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήρθαν άμεσα σε επικοινωνία μαζί του για να συνεργαστούν για την καλύτερη οργάνωση: «Η ομάδα της Ελλάδας επικοινώνησε μαζί μας για να δούμε από κοινού την οργάνωση λαμβάνοντας υπόψιν και τις συνθήκες λόγω του Covid-19. Για μας είναι μια επιτυχία και μια μεγάλη εμπειρία για τους νεαρούς αθλητές μας που φτάσαμε ως εδώ και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».