Καρέρα: «Έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης που πρέπει να κερδίσουμε»

0
skyline

Ο Μάσιμο μιλώντας στη Nova μίλησε για τα αίτια της βαριάς… ήττας από τους Ουκρανούς, αλλά και τον δρόμο που πρέπει να διανύσει τώρα η ομάδα. Επίσης, τόνισε πως έχει μια πολύ σημαντική μάχη μπροστά της η ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα και πως πρέπει να πάρουν την νίκη. 

Όταν ρωτήθηκε για τον Πέτρο Μάνταλο και για την κουβέντα με τον Ίλια Ίβιτς που είχε στα Σπάτα, είπε πως δεν ήταν κάτι, καθώς μιλά με τον Τεχνικό Διευθυντή μετά από κάθε παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάσιμο Καρέρα στη NOVA:

Βλέποντας το προηγούμενο ματς με πιο καθαρό μυαλό τι σκέφτεται: Ήταν πάλι η αποβολή αυτό που σκέφτηκα, ήμασταν άτυχοι. Είχαμε προετοιμάσει τον αγώνα όπως στο πρώτο ματς, ήταν μια ποιοτική ομάδα που μπορούσε να μας δυσκολέψει και το ξέραμε. Η μεγάλη ατυχία ήταν η αποβολή, σκεφτόμουν να κάνω μερικές αλλαγές μετά το πρώτο μέρος αλλά ήρθε αυτή η αποβολή και έφερε τα πάνω κάτω.

Πως επηρεάζει αυτό το αποτέλεσμα τη συνέχεια; Δεν μας επηρεάζει, έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς, εκεί είμαστε συγκεντρωμένοι και τα υπόλοιπα θα τα σκεφτούμε μετά το ματς της Κυριακής.

Για την κουβέντα με τον Ίλια Ίβιτς: Συζητήσαμε για ποδόσφαιρο όπως κάνουμε κάθε φορά μετά από κάθε ματς. Συζητώ με τον Ίβιτς μετά από κάθε παιχνίδι δεν ήταν κάτι.

Πως περιμένει το ματς στην Τρίπολη; Θα είναι μια μάχη. Είναι μια ομάδα πολύ δυνατή σε φυσικό επίπεδο. Είναι και ένα γήπεδο που δυσκολεύει. Μπροστά μας είναι ένας σημαντικός και δύσκολος αγώνας και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Περιμένω μια… μάχη και πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Αν η επιστροφή Μάνταλου σημαίνει και επιστροφή στο 4-2-3-1 ή στο 4-3-3: Ναι όταν έχουμε τον Μάνταλο έχουμε αυτές τις επιλογές μπορεί να παίξει και σαν χαφ και σαν πιο επιθετικό χαφ και έτσι μας δίνει διάφορες επιλογές.

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube