Νίκη στο τέλος για την Κ19

0
skyline

Η ομάδα Κ19 της ΑΕΚ νίκησε την αντίστοιχη του ΟΦΗ σε εντός έδρας αγώνα για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2020-21 που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Αρτέμιδος. 

Η ΑΕΚ πήρε μια πολύ σημαντική νίκη με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Μιχάλης Κοσίδης στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα! Είχε προηγηθεί ένα ισορροπημένο παιχνίδι, στο οποίο είχαν ευκαιρίες και οι δύο ομάδες. Η ΑΕΚ είχε ένα δοκάρι με τον Λαέρτ Πάπα στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στο ίδιο διάστημα χάθηκε και μία τριπλή ευκαιρία με πρωταγωνιστές εκ μέρους των γηπεδούχων τους Πάπα και Κοσίδη και από πλευράς ΟΦΗ τον τερματοφύλακα Σηφάκη.

Κίτρινη κάρτα είδαν οι Κάτσικας, Τσαρούχας, Μπέσης (ΑΕΚ) Παπαδάκης, Αυγουστάκης, Βασιλάκης, Λελέκας (ΟΦΗ)

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕΚ
 (Ηλίας Καλοπήτας): Αγγελόπουλος, Κάτσικας, Κώτσιος, Τσιαχματιώτης (76′ Μπέσης) Ματζουρανάκης, Ποζατζίδης, Ρουκουνάκης, Κορομηλάς (51′ Πάπα) Τσαρούχας (76′ Βλαχίδης) Γεωργέας (69′ Χριστόπουλος) Κοσίδης.
ΟΦΗ (Μανώλης Πατεμτζής): Σηφάκης, Σμπώκος (83′ Γωνιωτάκης) Γαϊτάνης, Παπαδάκης (77′ Σημαιάκης) Αυγουστάκης, Βασιλάκης, Σαβουιδάκης (61′ Χνάρης) Λελέκας, Σκέντζος (61′ Μπερικάκης) Μπέρκης, Μπέκου (83′ Κορνηλάκης)

Διαιτητής: Ψαρίδης (Αθηνών) 
Βοηθοί: Μητράκος (Αθηνών) Ανδρέου (Αθηνών)

Δες εδώ όλες τις ειδήσεις 

Έτσι είναι η αγάπη. Να τη λες ακόμα Α’ εθνική! betshop.gr |  21+ Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε μας στο Google News πατώντας εδώ (inAEK.com)

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε εγγραφή “Subscribe” στο κανάλι μας στο YouTube (INAEK TV)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter