Ιωνικός: «Δικαιωθήκαμε για τα χρέη, πεντακάθαρο το μέλλον του συλλόγου»

0
skyline

Ένας σημαντικός “βραχνάς” αποτελεί παρελθόν για τον Ιωνικό, ο οποίος δικαιώθηκε για τα χρέη των παλιών διοικήσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της νικαιώτικης ΠΑΕ: 

Η ΠΑΕ Ιωνικός και η οικογένεια Τσιριγώτη, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου εργάζεται αδιαλείπτως για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας έχοντας καταφέρει να διατηρεί κάθε χρόνο ένα ανταγωνιστικό σύνολο παικτών, που κατακτά ανόδους, στοχεύοντας παράλληλα και στην συνεχή βελτίωση του γηπέδου της Νεάπολης.

Αυτοί ήταν οι στόχοι μας, οι προσδοκίες μας και τα όνειρά μας για την παρουσία μας στον ιστορικό Ιωνικό και είμαστε περήφανοι για κάθε επιτυχία μέχρι σήμερα.

Δυστυχώς όμως, δεν είμαστε το ίδιο ευχαριστημένοι με μερικούς διοικητικούς παράγοντες από το «παρελθόν» της ομάδας. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, εδώ και αρκετούς μήνες, βρισκόμαστε σε δικαστικές αίθουσες προσπαθώντας να αποδείξουμε ότι η σημερινή ΠΑΕ, σαν εταιρία, δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη ΠΑΕ και τα εκατομμύρια χρέη που ξεδιάντροπα «φέσωσε» τον σύλλογο και το Ελληνικό Δημόσιο.

Δεν έχουμε καμία σχέση με την ΠΑΕ του κ. Κανελλάκη και έπειτα του κ. Χαραλαμπίδη τα χρέη των οποίων αγγίζουν το ένα εκατομμύριο ευρώ και αφορούν οφειλές σε παίκτες, σε τιμωρίες και σε πρόστιμα. Χρέη που ουδέποτε διευθετήθηκαν και ουδέποτε ενδιαφέρθηκε κανείς τους αν θα βλάψουν τον σύλλογο στο μέλλον. Χρέη που εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά μας και χρειάστηκε να αφιερώσουμε χρόνο και χρήματα σε δικαστικές διαμάχες, αντί να ασχολούμαστε μόνο με το «σήμερα» του συλλόγου.

Κι αν οι κύριοι αυτοί με τα -ακόμα μεγαλύτερα- χρέη προς τα Δημόσια ταμεία στάθηκαν τυχεροί και διαγράφησαν με συγκεκριμένο νόμο που υπήρχε όταν η ομάδα υποβιβάστηκε στην Δ’ Εθνική, δεν έγινε το ίδιο με τα υπόλοιπα χρέη.

Ενημερώνουμε, λοιπόν, τους φιλάθλους του Ιωνικού, πως σήμερα η ΠΑΕ Ιωνικός, ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ για τα χρέη αυτά και εξασφάλισε ένα πεντακάθαρο μέλλον για το σύλλογο, πετώντας οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τους ανθρώπους και τα γεγονότα από τα μαύρα εκείνα χρόνια.

Ενημερώνουμε επίσης πως η ΠΑΕ Ιωνικός απ’ όταν και ανέλαβε η οικογένεια Τσιριγώτη, αποτελεί αυτή την στιγμή μια από τις πιο φερέγγυες ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς δεν έχει καμία οικονομική οφειλή προς το Δημόσιο, παίκτες, προπονητές, συνεργάτες και προμηθευτές. Το δηλώνουμε περήφανα σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες εποχές!

Η αγάπη και ο σεβασμός για την ομάδα δεν κρίνεται μόνο στις νίκες αλλά και στην «επόμενη μέρα» που εξασφαλίζεις για τον σύλλογο.

Ακόμα, λοιπόν, κι αν το καλοκαίρι δήλωσαν πολλοί πως θα βρεθούν στο πλευρό μας, ακόμα κι αν ζητήθηκε από παλαιότερους παράγοντες να συνδράμουν και να γίνουν μέρος της μεγάλης επιστροφής του Ιωνικού στις κορυφαίες κατηγορίες, τίποτα δεν συνέβη τελικά.

Όμως το όνειρο μας για τον Ιωνικό, είναι μεγαλύτερο απ’ όλους αυτούς και θα το υπηρετήσουμε πιστά και μέχρι το τέλος για να δούμε τον Ιωνικό εκεί που ονειρευόμαστε όλοι!

Πηγή: sdna.gr