Συγχαρητήρια ανακοίνωσης της Ερασιτεχνικής για την Ξιφασκία

0
skyline

Τα “κιτρινόμαυρα” σπαθιά δεν σταματούν κάθε χρόνο να φέρνουν τίτλους στην ΑΕΚ. Ένας από αυτούς ήταν και η κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Σπάθης Γυναικών.

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ με ανακοίνωση της θέλησε να ευχαριστήσει τις αθλήτριες Ξιφασκίας της “Ένωσης”.

Δείτε χαρακτηριστικά:

“Ο Πρόεδρος, το ΔΣ και ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζουν τα θερμότερα συγχαρητήριά τους στο τμήμα Ξιφασκίας που κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σπάθης Γυναικών.

Για 9η διαδοχική χρονιά η ΑΕΚ κατακτά τον τίτλο συνεχίζοντας την Αυτοκρατορία της στο άθλημα, ενώ παράλληλα έφτασε στην κορυφή σε Άνδρες και Γυναίκες τόσο στο Ομαδικό, όσο και στο Ατομικό αγώνισμα.

Το φετινό 4/4 σε επίπεδο Ανδρών-Γυναικών, τα 11 Πρωταθλήματα από το 2012 έως και σήμερα, οι συνεχείς επιτυχίες στα τμήματα υποδομής, αλλά και οι παγκόσμιες επιτυχίες, αποδεικνύουν περίτρανα ότι η ΑΕΚ αποτελεί το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Ξιφασκίας της χώρας εντός και εκτός συνόρων.

Πολλά μπράβο στη Δώρα Γκουντούρα, την Κλαίρη Μπένου, την Αθηναΐδα Μαυρικάκη και τη Βασιλική Θεοδόση, που με την καθοδήγηση του Θανάση Δελενίκα, και την εξαιρετική οργάνωση του Team Manager, Κωνσταντίνου Ποτού, κράτησαν ψηλά τη σημαία της ΑΕΚ!

Συγχαρητήρια σε όλους!”